BIST 10.248
DOLAR 32,25
EURO 34,67
ALTIN 2.400,38
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Denizlispor köprü olacak

Denizli Belediyespor, amatör takımlardaki yetenekli gençleri Türk futboluna kazandırmak için çalışma başlattı.

Abone ol

Amatör takımlardaki yetenekli gençleri Türk futboluna kazandırmak için Denizli Belediyespor'un köprü vazifesi göreceğini açıklayan Denizli Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Bekir Balım, amatör takımlarla bu konuda diyaloglarını arttıracaklarını söyledi.

Denizli'deki amatör takım antrenörleriyle kulüp binasında biraraya gelen Denizli Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Bekir Balım, yetenekli gençleri Türk futboluna kazandırmak amacıyla Belediyespor'un köprü vazifesi görmesi için çalıştıklarını söyledi. Balım, 2010-2011 sezonunda futbolcu alışverişi için amatör takımlardan gelen istekleri değerlendirdiklerini ve bu konuda daha geniş kapsamlı bir toplantı düzenleyeceklerini açıkladı.

Amatör takımlardaki yönetici ve antrenörlerin sıkıntılarını bildiklerini vurgulayan Balım, "Denizli Belediyespor olarak takımlara malzeme ve antrenman yapabilecekleri saha konusunda yardımcı olacağız. Kentin ikinci profesyonel takımı olarak, amatörlere yardım ve futbolcu alışverişi amacıyla neler yapılması gerektiği konusunda yol haritası çizeceğiz. Sadece Denizli merkezden değil, ilçelerden ve beldelerden de kulübümüze her branşta sporcular kazandırıp, gençlerin önünü açacağız '' dedi.
Denizli Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Bekir Balım, 27 kişilik futbolcu kadrosundan 15'inin Denizlili olduğunu, bunlardan da 9'unun da amatörken profesyonel yapılığını söyledi. Balım, son maçta amatörden profesyonel olan 6 futbolcunun forma giydiğini belirtti.