BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,07
ALTIN 2.471,21
HABER /  SPOR

Denizlinin istediği 2 yabancı

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Avrupalı iki futbolcu ile görüşmelerinin sürdüğünü söyledi.

Abone ol

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya'nın Belek beldesinde sürdüren Beşiktaş'ın Teknik Direktörü Mustafa Denizli, gazetecilerle sabah kahvaltısında buluştu.

BEŞİKTAŞ'IN EKSİKLİKLERİ

Gazetecilerin, takımın eksiklikleri konusundaki sorularını da yanıtlayan Denizli, fizik olarak bir sorunları olmadığını dile getirdi. Denizli, "Oyun kuralları içinde agresif, biraz daha sert, rakibi hırsıyla ürküten bir takım olmamız lazım. Pas yüzdemizin daha iyi bir konuma gelmesi lazım. Topu ne kadar iyi kullanırsak, fiziksel harcamamız da o kadar azalır. Şu anda bizim sıkıntılarımızın en önemlisi top kaybıdır" dedi.

YUSUF'UN TRANSFERİ

Denizli, "Delgado ile Yusuf birarada oynar mı?" sorusuna, "Beraber oynasınlar diye aldık" cevabını verdi. Yusuf'un oynadığı bölgede Delgado'nun görev yaptığını ancak aynı mevkide bir futbolcuya daha ihtiyaçları olduğunu ifade eden Denizli, şunları söyledi:

"Herhangi bir zor durumda o bölgeye ikinci bir Delgado bulma şansımız yoktu. Delgado'nun doktoru ile görüştüğümüzde bize '4 hafta sonra tam anlamıyla iyileşir' diyemiyor. Şartlar ortadaydı, böyle bir oyuncuyu yurt dışında bulma şansımız yoktu. Yusuf, neler yapabileceğini bildiğimiz bir oyuncu. Yusuf bu ülkenin milli takımında oynadığında gayet olumlu, ama Beşiktaş'a gelince insanların kafasında soru işareti oluyor. Olur mu böyle birşey? Bu kısa vadeli planın bir parçasıdır. Gayet uyumlu bir oyuncu, takımla çok kısa bir sürede kaynaştı."

AVRUPA'DAN 2 YABANCI
Öte yandan kahvaltının son bölümünde basın mensuplarının transferle ilgili ısrarlı sorularını da yanıtlayan Mustafa Denizli, şu ana kadar gazetelerde yer alan futbolcuların hiç birisiyle ilgilenmediklerini vurguladı.
Denizli, "Transfer gizliliği diye bir olay var. Ancak şunu söyleyebilirim ki, hem kısa vadede hem uzun vadede yararlanabileceğimiz 2 Avrupalı futboluyla görüşmelerimiz sürüyor" dedi.