BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.433,22
HABER /  SPOR

Denizlinin ağzı kulaklarında

Beşiktaş kupada 3 maçı alınca Denizli'nin ağzından bal damladı.

Abone ol Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, kupada oynadıkları 3 maçı da kayıpsız atlatmalarının önemli olduğunu belirterek, "Bir üst tura çıkmayı garantilemiş olmamız memnuniyet verici." dedi.

Beşiktaş'ın Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 yendiği maçın ardından BJK İnönü Stadı basın odasında açıklamalarda bulunan Mustafa Denizli, ikinci yarı öncesi hazırlık döneminde olduklarını hatırlatarak, bugün oynanan maçın hem maç hem de futbol açısından iyi olduğunu söyledi.

Denizli, Gaziantepspor ile yapacakları karşılaşmanın ardından 8 günlük Antalya kampına gideceklerini hatırlatarak, ''Antalya'da hem çalışma, hem de maçlarımız olacak. Yaptığımız bütün çalışmalar, hem kupada, hem de ligde doğru bir çizgide devam etmek içindir.'' diye konuştu.

Gruptan çıkmayı garantilemenin ardından, Gaziantepspor ile daha rahat ve sağlıklı oynayacaklarını dile getiren Denizli, ''Özellikle kupa maçları her zaman sürprizlere gebedir. Kuralar sonrası en zorlu grubun bu grup olduğu otariterler tarafından da söyleniyordu. Gruptan çıkmayı garantiledik, bu memnuniyet verici. Bundan sonraki çalışmalarımız Gaziantepspor ve hazırlık maçları dahil hepsi lige hazır olmak içindir.'' şeklinde konuştu.

Tecrübeli teknik adam, ikinci yarı hazırlık kampına takım arkadaşlarından geç katılan Cisse'yi neden oynatmadığı yönünde bir soruya, ''Bu akşam oynatmamam doğal. Cisse ile ilgili ön yargılı düşüncem olsa kadroya almazdım. Bugün ihtiyacım olsaydı oynatırdım'' karşılığını verdi.

Denizli, transfer konusuna da değinerek, şunları söyledi: "Belli düşüncelerimiz var. Yönetimle birlikte bunları değerlendiriyoruz. Şartlar izin verirse bir oyuncu transfer edebileceğimizi daha önce söylemiştim. Bunu önümüzdeki günlerde göreceğiz. Şartlar oluştuğunda mutlaka olacaktır."

Kadrosuna güvendiğini de sözlerine ekleyen Denizli, Serdar Özkan ve Serdar Kurtuluş'la ilgili olarak, ''İki Serdar da genç oyuncular. Göreve başladığımda Serdar Özkan sakattı. İki hafta takımla çalışamadı. İyileştikten sonra oynama fırsatı verdim. Bundan sonra da vereceğim. Serdar Kurtuluş, oynadığı dönemden sonra sakatlandı. Tam hazır olmasa da lig maçı olsaydı bile kendisine bugün görev verecektim. Yani bugünkü tercihlerimin kadro seçimimin maçın adıyla ilgisi yok.'' diye konuştu.

MAÇTA SAKATLANAN BOBO'NUN DURUMU

Bu arada, maçın ilk yarısında sakatlanarak yerini Holosko'ya bırakan Bobo'nun, MR'nın çekilmesi için hastaneye gittiğini belirten Denizli, ''MR sonucuna göre durumuna bakacağız. İbrahim Toraman'ın ise ufak bir sorunu vardı. Riske girmemek için devam etmedi.'' şeklinde konuştu.

SÜRAL: ''BEŞİKTAŞ'IN ŞAMPİYON OLMASINI YÜREKTEN İSTİYORUM"

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral ise, Beşiktaş gibi bir takım karşısında ezilmeden, iyi mücadele ettiklerini dile getirerek, sahada mücadele eden iki takım oyuncularını da tebrik etti.

Süral, Siyah-Beyazlı takımın oyuncuların göstermiş oldukları mücadeleyi ligde de göstermelerini de temenni ederek, "Beşiktaş'ın şampiyon olmasını yürekten istiyorum." ifadesini kullandı