BIST 9.952
DOLAR 32,38
EURO 34,78
ALTIN 2.430,80
HABER /  SPOR

Denizlide sözünden dönmüş

Yıldırım Demirören kadar Mustafa Denizli'nin de unutkan olduğu ortaya çıktı. Denizli'de bakın neler neler söylemiş.

Abone ol Yıldırım Demirören'in "Mustafa Denizli bu kulübe giremez" sözü bugün gündeme damgasını vururken, Mustafa Denizli'nin de buna benzer iddialı bir açıklama yaptığı ortaya çıktı.

Denizli yazarlık yaptığı gazetede yer alan açıklamasında "Ben Mustafa Denizli olarak sezon ortasında ve kendi kurmadığım bir takımın başında Türkiye'de görev almadım ve bu prensibim böyle süregelmektedir" dedi.

Tam 11 ay önce Yıldırım Demirören'in Lig TV'de "Ben olduğum sürece Mustafa Denizli Beşiktaş Kulübü'nden içeri giremez " şeklindeki açıklamasından sadece 5 gün sonra Mustafa Denizli, Türkiye'de sezon otasında hiçbir takımın başına geçmeyeceğini, bunun bir prensip meselesi olduğunu söylemişti.

İŞTE MİLLİYET'TEKİ YAZISI
"Son zamanlarda bazı kulüplerimizde teknik adamlıkla ilgili adım geçmektedir. Bu yazılanlar ve söylenenler tamamen benim bilgim dışında olmaktadır. Kulüplerde adımın geçmesi, benim için onur vericidir. Ancak Türk futbol kamuoyu şunu bilmektedir ve anlamaktadır ki, ben Mustafa Denizli olarak sezon ortasında ve kendi kurmadığım bir takımın başında Türkiye'de görev almadım ve bu prensibim böyle süregelmektedir. Gereksiz yere ismimin üzerinde bu tür polemikler yaratılması beni çok üzmektedir. Tüm futbol kamuoyundan ilgili, ilgisiz herkesten düşüncelerimin böyle olduğunu, değişmediğini de bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Saygılarımla..."