BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.247,21
HABER /  EKONOMİ

Genç kızlar beğenecek

Hunca'dan yeni yatırım. Genç kızların tercihi SHE serisi, parfümün yanı sıra renkli kozmetiğe de adım atıyor.

Abone ol

Türkiye’nin ilk yerli kozmetik üreticilerinden Hunca, ürün yelpazesini her geçen gün biraz daha genişletiyor. Genç kızların tercihi SHE serisi, parfümün yanı sıra renkli kozmetiğe de adım atıyor.

Hunca Kozmetik Yönetim Kurulu Başkanı Tuncer Hunca, Hunca Kozmetik Genel Müdürü Zafer Şahin, Hunca Kozmetik Pazarlama Müdürü Niso Kalaonra’nın katılımlarıyla Swissôtel’de gerçekleştirilen basın toplantısında Hunca’nın yeni yatırımı SHE Colors makyaj ürünleri tanıtıldı.

22.000 metrekarelik bir alana kurulu olan üretim tesisi ve 400 çalışanı ile Hunca, ürün gamına bir yenisini daha ekledi. Parfümde %30, deodorantta ise %22’lik pazar payına sahip olan Hunca, renkli kozmetik sektöründe ise SHE Colors makyaj ürünleriyle pazar payını %8’e arttırmayı hedefliyor.

Parfüm ve dedorant sektöründeki %13’lük pazar payı ile lider konumda olan ve 15-21 yaş genç kızların tercihi SHE, farklı tasarımlı makyaj ürünleriyle de dikkat çekiyor. 4 farklı ürün gamıyla 84 çeşitten oluşan SHE Colors, yeniliğe açık, modayı takip eden, kendine güvenen genç kızların vazgeçilmezi olacak.

Genç kızlar bu yılın makyaj trendini SHE Colors makyaj ürünleri ile belirleyecek…

6 farklı renkten oluşan lippy lolipop lipstick’leri dudaklarda şeker gibi bir tat bırakıyor. Birbirinden canlı renklerin hakim olduğu lip jelly lip gloss’lar ise 12 farklı çeşidiyle dikkat çekiyor. Kirpikleri dolgunlaştıran fat lash maskaralar kirpiklerinize yeni bir hacim kazandırırken ışıltı da katıyor. Eye like sparkle eye liner, rengarenk ışıltılı çizgilerle bakışları daha da belirginleştiriyor. 6 farklı renkten oluşan Sugar lines göz kalemleri ile bakışlarınız derinlik kazanıyor. Jumbo Jelly lines kalem far, Compact, Terracota ve Krem farlar ise göz kapaklarınızı daha da renklendiriyor. Powder Me Sweet Terracota allıkları ise şeker gibi yanaklara sahip olmayı isteyen genç kızların tercihi olacak. Ayrıca SHE Colors’ın ojeleri ile de tırnaklarınız renklenecek.

Genç kızların A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarını giderecek SHE Colors makyaj ürünleri bu yılın makyaj trendini de belirleyecek.