BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Denizli'de madde bağımlısı adam yeni hayata başlamak istiyor

DENİZLİ'de madde bağımlısı evli ve 2 çocuk babası E.K, tedavi olup yeni bir hayata adım atmak istiyor.

Abone ol

Merkezefendi ilçesinde anne ve babasıyla yaşamını sürdüren 35 yaşındaki E.K. 14 yaşında kullanmaya başladığı uyuşturucudan kurtulmak için mücadele veriyor.

Uyuşturucu nedeniyle eşi ve çocuklarından ayrılan E.K, bağımlılıktan kurtulmak için İstanbul'da özel bir hastanede tedavi gördü ancak ailesi Denizli'de yaşadığı için memleketine dönmek zorunda kaldı. Daha sonra Pamukkale Üniversitesi Habib Kızıltaş Psikiyatri Hastanesi Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezi'ne başvuran E.K, muayenenin ardından ilaç tedavisine başladı. E.K, son dönemde günlük ihtiyaçlarını karşılamada zorluk çektiği ve görme kaybı da yaşamaya başladığı için donanımlı bir hastanede yatarak tedavi olmak istiyor.

 E.K, gazetecilere yaptığı açıklamada, küçük yaşta tanıştığı uyuşturucu nedeniyle sağlığını kaybettiğini söyledi. Eşi ve çocuklarının evi terk ettiğini anlatan E.K, şöyle konuştu:

 "Hayatımı karartan bu illetten artık kurtulmak istiyorum. Keşke bu bataklığa hiç girmeseydim. Uyuşturucuyla 14 yaşlarında tanıştım. Yaklaşık 15 yıl kurtulmak için çabaladım ama olmadı. Merakla başladığım bu uyuşturucu belası yüzünden işimi kaybettim, arabamı sattım. Hastaneye annemle gittik, doktor muayene etti ve ilaç yazdı. Hastanedeki yatak kapasitesi nedeniyle eve döndük. Evde nöbetler geçiriyorum. Hastanede yatarak tedavi olup yeni bir yaşama başlamayı arzuluyorum." 

Anne G.K. ise oğlunun günlük ihtiyaçlarını karşılayamaz duruma geldiğini ifade etti.

Evladının uyuşturucudan kurtulmasını isteyen anne, "Torunlarım ve gelinim bu yüzden gitti. Oğlum 'Anne beni kurtarın' diye yalvarıyor. İnşallah tedavi olur." dedi.