BIST 10.219
DOLAR 32,26
EURO 34,76
ALTIN 2.451,71
HABER /  SPOR

Denizlide Fenerbahçe alarmı

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, galibiyet primini 5 bin YTL olarak gördü.

Abone ol

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, mütevazi bir takım, nerede ve ne olduklarını bildiklerini söyledi. İpek, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, sakat futbolcu sayısının çokluğuna rağmen, Sivasspor deplasmanından 3 puanla dönmelerinin Fenerbahçe maçı öncesi moral motivasyonunu artırdığını belirtti.

Daha önce ''Bu takım iyi yolda. Sabır ve zaman lazım'' dediklerini hatırlatan İpek, ''Bugünlerde taşlar yerine oturmaya başladı. Yedek görünen futbolcuların da görev verildiğinde adaptasyon sorunu yaşamadığı görüldü. Bu da Denizlispor'un kadro sıkıntısı çekmeyeceğin bir göstergesidir. Denizlispor iyi yolda. İyi işler yapabilecek ve lige damgasını vuracak bir takım'' dedi.

Cuma günü oynayacakları Fenerbahçe maçına da değinen İpek, ''Biz iyi bir kentin mütevazi bir takımıyız. Nerede ve ne olduğumuzu gayet iyi biliyoruz. Bu maça da diğerlerine olduğu gibi hazırlanıyoruz. Fenerbahçe şampiyonluğa oynuyor, biz ise üst sıraları hedefliyoruz. İyi bir netice elde etmek istiyoruz. Fair play kuralları içinde iyi bir maç olmasını diliyorum'' diye konuştu.

BİLET FİYATLARI
İpek, Fenerbahçe taraftarlarına yüzde 5 kontenjan ayrılacağını, maç biletlerinin cuma günü saat 10.00'da satışa sunulacağını, kapalı tribün biletlerinin 50, maraton tribün biletlerinin 25 ve kale arkası tribün biletlerinin 15 YTL'den satılacağını ifade etti. Bu maçın galibiyet priminin 5 bin YTL olduğunu açıklayan İpek, maç günü stada gelecek yeşil-siyahlı takım taraftarlarına Türk ve Denizlispor bayrakları dağıtacaklarını kaydetti.