BIST 10.003
DOLAR 32,39
EURO 34,79
ALTIN 2.438,97
HABER /  SPOR

Denizli Sağlamı mumla arattı

Denizli'den sihirli değnek bekleyenler şaşkın. Ertuğrul Sağlam sonrası takımın yaşadığı puan kayıpları dikkat çekici.

Abone ol Beşiktaş Bursa'da 2 puan bıraktı. Bu Denizli'nin ilk puan kaybı değil. 5 lig maçında sadece ikisini kazandı. Son kayıpla birlikte kamuoyunda Ertuğrul Sağlam ile Denizli arasındaki Beşiktaş'ın performansı tartışma konusu.

Siyah-Beyazlılar’la Bursa’da 5. lig maçına çıkan Mustafa Denizli, yine puan kaybı yaşarken karşılaşma sonrası üzgün olmasına rağmen, güleryüzlü ve sempatik bir tavır sergiledi. Lig TV’ye verdiği röportajda “Neticede” kelimesini kısaltarak sık sık “Netcede” diye kullanması ise sempatiyle karşılandı.

Zeminin bozukluğundan şikayetçi olan Deneyimli hoca, “Oyunun genelinde pozisyon üretmeye çalışan ve rakibi baskı altında tutan taraftık. Fizik gücü olan bir takımız, duran toplarda etkili olmalıydık. Zemin, futbolcularımın yapacağı final paslarına ve gol vuruşlarına engel oldu. Neticede çekişmeli bir maç oldu” dedi.

KAZANIRIZ DİYORDUM

Denizli, “İki takım arasında yaşanmış şeyler var. Bunları devam ettirmenin bir anlamı yok. Bursa bizim her zaman güvenle geldiğimiz bir yer. Burada olabilecek bir hadiseden kimse mutlu olmaz. Her iki takım futbolcuları oyun kurallarına uyarak mücadele ettiler.

‘Bu maçtan 3 puanla döneriz’ diye bekliyordum ama olmadı. Bursa en zor deplasmanlardan biri. Bu nedenle bir puan ile dönmek üzüntümüzü hafifletiyor. Oyuncularımın mücadelesinden ve kazanma isteklerinden memnunum ama kazanınca sevincim daha fazla artıyor. Yolumuza kazançlarla, kayıplarla devam edeceğiz ama sonunda şampiyon olacağız” diye konuştu.

DENİZLİ İLE 5 MAÇTA 8 PUAN

Beşiktaş, Mustafa Denizli ile 5. lig maçına Bursa’da çıkarken bir kez daha puan kaybetti. Denizli, Beşiktaş’ta göreve başladığı gün 14 puanda lider olan Beşiktaş, aradan geçen 5 haftada sadece 8 puan topladı ve 22 puanda kaldı.

Sezona Ertuğrul Sağlam yönetiminde başlayan Siyah-Beyazlılar, genç teknik adam yönetiminde çıktığı 6 maçta 2 beraberlikle 4 puan kaybetmesine rağmen, Mustafa Denizli yönetiminde oynanan 5 lig maçındaki puan kaybı ise 7 oldu. Denizli yönetimindeki Beşiktaş, Kayserispor’a yenilirken, Sivasspor ve Bursaspor ile berabere kaldı. G.Birliği ve Kocaeli’nden ise 3 puan aldı.

Ertuğrul Sağlam’ın görev yaptığı ilk 6 haftalık periyotta ise Siyah-Beyazlı takım, Trabzonspor ve İstanbul Bş. Bld. karşısında puan kayıpları yaşarken 4 galibiyet almıştı.