BIST 10.004
DOLAR 32,34
EURO 34,75
ALTIN 2.431,13
HABER /  GÜNCEL

PKKdan generale suikast planı

Terör örgütü PKK'dan korkunç plan. Kandil'den Ankara'ya özel eğitimli bir suitast timi gönderildi.

Abone ol PKK'nın örgüt içindeki çözülmeyi engellemek ve tabanına moral vermek için Ankara'da üst düzey bir askere suikast planladığı belirlendi.

KANDİL'DEN ÖZEL EĞİTİMLİ TİM


Sabah'ta Enis Yıldırım imzalı habere göre MİT Müsteşarlığı, Kuzey Irak'taki kampları vurulan PKK'nın bir generale suikast gerçekleştirmek için Kandil'de özel eğitimden geçirdiği bir timi Ankara'ya gönderdiği ihbarını aldı.

ZIRH DELİCİ SİLAH KULLANACAK

Irak'tan yurda sızdığı belirlenen timin elinde A-4 plastik patlayıcı ve düzenekleri ile zırh delici silahların bulunduğu istihbaratı da alan MİT, başta Genelkurmay Başkanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Ankara Valiliği'ni uyardı.

KARI-KOCA SEVGİLİ ROLÜNDE

MİT'ten gelen "kripto" üzerine güvenlik güçleri alarma geçirildi. Sansasyonel eylem hazırlığında olan teröristlerin modern kıyafetler giyeceği, dikkat çekmemek için "karı-koca" ve "sevgili" gibi hareket edeceği belirtildi.

Teröristlerin şehir merkezinde keşif yapacağı, hedeflere ait yol güzergâhının krokisini çıkaracağı saptandı. Teröristlerin örgüt güdümündeki vakıf ve dernekler ile örgüte yardım ve yataklık edenlerin evlerinden faydalanacağı ifade edildi.