BIST 10.159
DOLAR 32,20
EURO 35,06
ALTIN 2.476,73
HABER /  SPOR

Ardayı taşıma rezaleti

Arda Turan'ın sahada fenalaşması ve sonrasında yaşananlar ekran başındakileri çıldırttı. Hele bir taşıma sahnesi vardı ki.

Abone ol

Futbolseverler ekran başında pek çok futbolcunun saha ortasında fenalaşmasına, hatta can vermesine tanıklık etti bugüne dek.. Ancak hiç birinde, Arda'nın taşınmasında yaşanan skandal kadar büyük bir skandal yaşanmadı..

MAÇIN 77. DAKİKASINDA ARDA TURAN YERE YIĞILDI. AŞIRI EFOR NEDENİYLE KALP RİTMİ BOZULMUŞTU. HEMEN HASTANEYE KALDIRILDI.

ARDA TURAN'IN KORKUTAN ANLARI İÇİN TIKLAYINIZ



Öyle ki; Arda Turan fenalaşıp yere yığıldığında yanına gelen sivil giyimli, siyah montlu bir şahıs, diğer sağlık görevlilerinin gelmesini dakikalarca bekledi..Bu sırada sağlık görevlilerinden önce Skibbe Arda'nın yanına gelip sağlık durumu hakkında bilgi aldı..

Skandal bununla bitmedi

Yerde kalbini tutan Arda adeta karga tulumba bir sedyenin üzerine atılarak ambulansa götürüldü. Oysa kalp krizi geçirip geçirmediği bilinmeyen bir hastanın böyle taşınması adeta ölüme davetiye çıkarmak demekti.. Türkiye'nin en değerli futbolcusunun böyle bilinsizce taşınması ekran başındaki milyonları adeta çileden çıkardı.

İnternetspor'u mesaj yağmuruna tutan futbolseverler, Acıbadem Sağlık Grubu'nu adeta yerden yere vurdu. Sporseverler, "Bir kalp hastasının nasıl taşınacağını, kalbini tutan bir futbolcunun yanına ne kadar sürede gideleceğini, ilk müdahalenin ne olacağını bilmeyen bir sağlık kurumu olur mu? Ya Arda orada kalp krizi geçirse ve ölse, dünyaya bu çağdışı bu ilkel görüntüleri nasıl anlatırdık?" diye isyan etti..

Kaynak: