BIST 10.742
DOLAR 32,22
EURO 35,08
ALTIN 2.525,80
HABER /  MAGAZİN

Denizin pili bitti!

Podyuma veda ettikten sonra her işi yüzüne gözüne bulaştıran Deniz Akkaya, sıfırı tüketti.

Abone ol

Podyumları bırakan, dizi ve program teklifi de almayan Deniz Akkaya sıfırı tüketmiş. İddialara göre, Akkaya bir süredir maddi sıkıntı içinde.

Ani değişikliğin nedeni
Son günlerde başta medya mensupları olmak üzere herkese 'iyi niyet' mesajları gönderen Deniz Akkaya'nın alışılmadık sözleri kafa karıştırıyor. Sarhoş halde trafiğe çıkıp, önce polislere ardından gazetecilere ağza alınmayacak küfürler eden Deniz, şimdi basın mensuplarının bulunduğu her ortamda adeta günah çıkartıyor. "Yaptıklarım için çok pişmanım. Herkesten özellikle de gazeteci arkadaşlarımdan özür diliyorum. Onlar benim ekmek teknem. Hepsine ihtiyacım var" demesinin ardında, iddialara göre maddi sıkıntı içinde olması yatıyor.

'PARASI BİTİNCE AKILLANDI'
BİLİNDİĞİ gibi Akkaya, hiç bir televizyon programında, dizi ve sinema projesinde yer almıyor. Üstelik uzun süredir defile ve tanıtımlara da çağrılmıyor. Sarhoş halde yakalanmasından önce de iş hayatında çeşitli strateji hataları yapan Deniz'in son günlerde büyük bir maddi sıkıntı içinde olduğu konuşuluyor. Akkaya'nın iyi hali ve değişimi yakın çevresi tarafından, "Deniz parası bitince akıllandı" olarak değerlendiriliyor. Tüm bu değişimin de uğradığı imaj kaybı, dolayısıyla maddi kaybı kapatmaya yönelik çalışmalar olduğu sanılıyor.

Kaynak: