BIST 10.267
DOLAR 32,28
EURO 34,75
ALTIN 2.409,08
HABER /  GÜNCEL

Deniz Feneri dünyayı ağırlıyor

Deniz Feneri Makedonya, Kosova, Bosna Hersek, Kırım, Açe, Pakistan ve Nijer'den çocukları ağırlıyor.

Abone ol

Deniz Feneri Derneği'nin 4 yıldır sürdürdüğü ''1001 Çocuk 1001 Dilek'' kampanyası kapsamında, bu yıl Türkiye'nin yanı sıra Makedonya, Kosova, Bosna Hersek, Kırım, Açe, Pakistan ve Nijer'den çocuklar İstanbul'da ağırlanacak.

Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen proje kapsamında, Türkiye'nin her bölgesinden yoksul çocukların dileklerini içeren mektuplar toplanıyor ve bu dilekler hayırseverler tarafından gerçekleştiriliyor.

Projeye katılmak isteyenler, ''www.1001dilek.com'' ya da www.denizfeneri.org.tr adresinden bilgi alabilecek.

17-23 Nisan tarihleri arasında da, Türkiye'nin dört bir yanından
14, Makedonya, Kosova, Bosna Hersek, Kırım, Açe, Pakistan ve Nijer'den
17 olmak üzere toplam 31 çocuk İstanbul'da ağırlanacak. Çocuklar, İstanbul'un tarihi ve turistik yerlerini, eğlence mekanlarını gezecek, siyasileri, sanatçıları ve futbol kulüplerini ziyaret edecek.

Öte yandan, 23 Nisan günü de gerçekleştirilecek şenlikte, 600 çocuk, sevdikleri sanatçıların şarkılarını dinleme imkanı bulacak. Projeyi destekleyenler arasında, Fatih Erkoç, Akrep Nalan, Mehmet Ali Erbil, Yonca Evcimik, Hidayet Türkoğlu, BKM Oyuncuları, Tarık Mengüç, Kibariye ile Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş Kulüpleri'nin de yer aldığı pek çok kişi ve kuruluş bulunuyor.