BIST 10.308
DOLAR 32,27
EURO 34,82
ALTIN 2.403,62
HABER /  SPOR

Fenerbahçe parola galibiyet

Yarın sahasında Sivasspor'u konuk edecek Fenerbahçe, galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

Abone ol

Ligde son 5 maçını kazanan, ligde ve kupadaki 3 maçlık deplasman serisini de kayıpsız geçen sarı-lacivertliler, yarınki mücadelede de galibiyeti hedefledi.

Üst üste yaptığı son 5 lig maçında attığı 17 gole karşılık kalesinde sadece 1 gol gören sarı-lacivertliler, deplasman maçlarının ardından taraftarıyla buluşacak. Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum'un, Sivasspor karşısında sahaya sürmesi beklenen muhtemel 11 şöyle:

Rüştü, Serkan, Servet, Luciano, Ümit, Mehmet, Aurelio, Appiah, Tuncay, Alex ve Nobre. Lisansı askıya alınan Deniz'in forma giyemeyeceği maçta, sakatlıkları geçen Anelka ve Önder için kararı teknik heyet verecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Bülent Demirlek yönetecek. Karşılaşma Digitürk Lig TV'den naklen yayınlanacak.

Diğer yandan, Sivasspor maçında, Fenerbahçeli taraftarların eleştirilere hedef olan teknik direktör Daum'a destek amacıyla organizasyonlar yapacakları öğrenildi. Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu, maç öncesinde kulüp binasında haftalık toplantısını yapacak.