BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  MEDYA

Deniz Baykal ve Ertuğrul Özkök kavgaya tutuştu

Deniz Baykal'ın 'Yüzde 49'un ortak adayı' çıkışına Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'ten Bizi depresyona sokmayın" yanıtı gelmişti. Baykal Özkök'e yazdığı bir mektupla 'bu sefer çelme takma' dedi, Özkök ise bakın ne cevap verdi.

Abone ol

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök'e hitaben bir mektup kaleme aldı. Ertuğrul Özkök de cevap verdi.

Mektubunda Özkök'e, "Bari bu defa limon sıkmaktan vazgeçin" diyen Baykal, "Bütün mücadelelerimde hep siz karşımda oldunuz. Geldiğimiz yer ortada. Bari bu defa limon sıkmaktan vazgeçin. Çünkü bu mücadele benim mücadelem değil, Türkiye’nin mücadelesi." ifadelerini kullandı.

ÖZKÖK CEVAP VERDİ

Ertuğrul Özkök de Hürriyet gazetesindeki köşe yazısında Deniz Baykal'a cevaben şu sözleri yazdı;

Geçen perşembe gününden beri Paris’te Fransa cumhurbaşkanlığı seçimini izliyorum.Geldiğim gün Deniz Baykal’a seslenen bir yazı yazmıştım. O da bana “Bu defa çelme atmayın Ertuğrul Bey” başlıklı bir mektup yazmış.

KAFANIZDAKİ HER NEYSE O BİR HAYAL

Hakkımdaki “zarif” nitelemelere de dokunmadan, kelimesi kelimesine yayınlıyorum: Deniz Bey...Kafanızdaki amaç neyse, bilin ki o bir hayal...Dolayısıyla benim bir hayale çelme atmam da o kadar hayal...

ALLAH İKİMİZE DE AKIL FİKİR VERSİN

Ben 70 yaşındayım...Sizse 80...İkimiz de hırslarımızı dengeleme yaşına girdik...Yani Allah ikimize de akıl fikir versin derim...