BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,89
ALTIN 2.438,16
HABER /  GÜNCEL

Abdullah Gül'ün babasının cenazesindeki sürpriz isim kimdi?

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün babası Ahmet Hamdi Gül'ün dün düzenlenen cenaze töreninde başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere pek çok isim yer aldı. Fehmi Koru ise bugünkü köşe yazısında cenaze töreninden farklı bir detayı yazdı.

Abone ol

Günlük yazılarına kendi sitesi üzerinden devam eden Fehmi Koru, bugünkü yazısında 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün babası Ahmet Hamdi Gül'ün cenazesini yazdı. 

Koru, Gül ailesinin acı gününde cenaze törenine katılanlardan bir isme dikkat çekti. Koru yazısında; 

"Abdullah Gül’ün ‘Türk insanı’ tipolojisi için tam bir örnek teşkil eden babası Ahmet Hamdi Gül’ün cenaze töreninde ‘sürpriz katılımcı’ kimdi sizce?

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan değildi herhalde…" diyerek Erdoğan'ın katılmasını beklediğini de işaret etti. 

Koru yazısında "Aralarında konulara bakışta farklılıklar belirse ve öyle konular her geçen gün biraz daha artsa da.. hatta paralı tetikçiler aralarını bozmak için ellerinden geleni yapsalar bile.. Gül-Erdoğan ikilisinin arasında ortak yaşanmışlıklar çok fazla.

    

BİRLİKTE GÖZYAŞI DÖKMESİ SÜRPRİZ DEĞİLDİR

Erdoğan’ın Kayseri’ye Gül’ün babasını ebediyete uğurlamaya gelmesi, Gül ile aynı safta durup onun kaybına birlikte gözyaşı dökmesi, hayır, asla sürpriz değildir." derken, cenaze törenine katılanlardan dikkat çeken ismin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söyledi.

       

BÜYÜK CESARET 

Kılıçdaroğlu'nun cenaze töreninde saf tutmasının sürpriz olduğunu söyleyen Koru, "Ancak CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da cenaze törenine katılması bir sürpriz sayılabilir.

Partisinden Deniz Baykal’ın Abdullah Gül ismini de telâffuz etmesi bile CHP’nin içini karıştırmaya yetmişken, Kılıçdaroğlu’nun Gül ile cenazede saf tutması, yan yana fotoğraf vermesi doğrusu büyük cesaret…dedi. 

Abdullah Gül'ün babasının cenazesi! İşte detaylar