BIST 10.209
DOLAR 32,41
EURO 34,82
ALTIN 2.398,07
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Deniz Baykal miting için ne dedi?

Antalya'da CHP lideri Kılıçdaroğlu ile birlikte el ele kürsüye çıkan Baykal, mitingi bakın nasıl değerlendirdi.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte Antalya'da aynı miting kürsüsüne çıkan eski lider Deniz Baykal, "Çok güzel bir miting yaşadık, çok mutluyum" dedi.

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile dün elele çıktığı Antalya mitinginden sonra bugün memleketinden ayrıldı.

Bu sabah Ankara'ya dönmek üzere Konyaaltı Caddesi'ndeki evinden çıkan Baykal, gazetecilerin mitingle ilgili sorularına, “Ne söyleyeyim? Hep beraber çok güzel bir miting yaşadık” dedi. Baykal, “Mutlu musunuz?” sorusuna ise “Mutluyum, mutluyum, mutluyum” diye karşılık verdi.

CHP eski Genel Başkanı Baykal'ı Antalya'dan İl Başkanı Özer Ülken, Antalya Milletvekili Osman Kaptan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek uğurladı. Baykal, Ankara'ya gitmeden önce bir akaryakıt istasyonundan gazetelerini aldı. Deniz Baykal, tarifeli uçak seferiyle saat 11.00'de Antalya'dan ayrıldı.
CHP Antalya Milletvekili Baykal, Ramazan Bayramı'nı Ankara'da ailesiyle birlikte geçirecek ve 12 Eylül Pazar günü yapılacak referandumda oyunu Ankara'da kullanacak.