BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  MAGAZİN

Deniz Akkaya Önbilgin'e ağzına geleni saydı

Deniz Akkaya, kızı Ayşe'nin babası Efe Önbilgin'e Twitter'da ateş püskürdü

Abone ol

Eski model Deniz Akkaya önce takipçilerinden özür diledi ardından eski sevgilisi Efe Önbilgin'e ağzına geleni saydı... Sözleri okuyanların kanını dondurdu.

Deniz Akkaya'yı böylesine çıldırtan ise kızını aldığı günlerde Efe Önbilgin'in sevgililerini de eve getirmesi oldu. Akkaya, kızının babasına "Allah tez zamanda hesabını görsün" dedi.

ÖNCE BU TWİT GELDİ
screen-shot-2012-11-29-at-9.57.31-am.png

Çocuğunun Efe Önbilgin'e gittiğinde bakıcı tarafından dövüldüğünü iddia eden Deniz Akkaya deniz-akkaya-ve-kizi.jpggeçtiğimiz günlerde kullandığı cipine haciz getirtmekle suçladığı ünlü televizyoncu için bu kez çok ağır ifadeler kullandı.

Önbilgin’in, görmek için aldığı kızı Ayşe’nin evde olduğu sırada birlikte olduğu kadınları da eve getirdiğini iddia eden eski model, önceki gün bu duruma twitter sayfasında isyan etti.

ŞEREFSİZ BABA MÜSVETTESİ

Eski sevgilisi Önbilgin’e “Şerefsiz, haysiyetsiz baba müsvettesi” diyerek seslendikten sonra kullandığı ifadelerden dolayı takipçilerinden özür dileyen Deniz Akkaya, ardından twitter sayfasına “Az önce olandan dolayı bir anne olarak kendimi kaybederek bu mesajı yazmaktayım, tüm takipçilerimden özür diliyorum. Şerefsiz, haysiyetsiz baba müsvettesi; kızıma bu verdiğin zararların bu dünyada hesabını soramazsam anne olarak öbür dünyada iki elim yakanda olacaktır.

KIZIM O KADININ ADINI SÖYLEDİ

Kızım az önce hamileliğim ve sonrasında düşüp kalktığın yüzlerce kadından birinin resmini gördü ve ismini zikretti.

ALLAH TEZ ZAMANDA HESABINI KESSİN

Toplam olarak bir gece aldığın kızın evde olduğu esnada utanmaz arlanmaz, ar damarı çatlamış insan müsvettesi düşüp kalktığın kadınları evde tutuyor ve 48 saati geçmeyen bu vakitte pislenmiş o ruhun gibi kızımın ruhunu da aklına ve hafızasına da zarar veriyorsun. Allah’ın senin tez vakitte hesabını kesmesini diliyorum” diye yazdığı sözleriyle görenleri şaşırttı.

İŞTE DENİZ AKKAYA'NIN ATTIĞI TWİTLER

screen-shot-2012-11-29-at-9.57.42-am.png