BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA

Demirtaş'tan Ak Partili başkana ziyaret

Hakkari'de bulunan BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kentten ayrılmadan önce Yüksekova ilçesi'nin Büyükçiftlik Beldesi'ni de ziyaret etti

Abone ol

Düğün töreni için Büyükçiftlik'e gelen BDP Eşbaşkanı Selahattin Demirtaş AK Partili Belediye Başkanı Rüştü Zeydan'ı es geçmedi ve Demirtaş belediye önünde karşılaştığı başkanla kısa süreli sohbet etti.

screen-shot-2012-10-08-at-3.19.52-pm.png

Hakkari merkez ve ilçelerinde 4 gün boyunca çeşitli programlara katılan Demirtaş dün akşam saatlerinde Hakkari'den ayrıldı. Demirtaş, Yüksekova İlçesi'nden ayrılmadan önce de ilçeye 15 kilometre uzaklıkta bulunan Büyükçiftlik Beldesi'ne geçerek burada Zehra-Ümit Sınmas'ın düğüne katıldı. Düğüne gelen Demirtaş'ı kapıda AK Partili Hakkari eski Milletvekili Mustafa Zeydan'ın oğlu Abdullah Zeydan karşıladı.

AK PARTİLİ BELEDİYE BAŞKANIYLA SOHBET ETTİ

Çifte mutluluklar dileyen Demirtaş bir süre burada oturduktan sonra da ayrıldı.Demirtaş aracına binip beldeden ayrılırken, Yüksekova'nın tek AK Parti'li belediyesi olan Büyükçiftlik Beldesi Belediyesi önünde de AK Partili Belediye Başkanı Rüştü Zeydan ile karşılaştı. Yol üzerinde bulunan belediye binasının önünde Demirtaş'ı karşılayan Zeydan, Demirtaş'la bir süre sohbet etti. Demirtaş, ardından da beldeden ayrıldı.