BIST 10.209
DOLAR 32,43
EURO 34,78
ALTIN 2.396,64
HABER /  SPOR

Demirörenden sert tepki

Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam ile sözleşme imzaladı. Eşinin başörtülü olması toplantıya damgasını vurdu.

Abone ol

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, futbol takımı teknik direktörlük görevine getirdiklerini açıkladığı Ertuğrul Sağlam'a 2,5 yıllık sözleşme imzalattı.

Ertuğrul Sağlam ve Yıldırım Demirören, Nevzat Demirören Tesisleri'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

Demirören eşinin türbanı yüzünden vazgeçildiği şeklindeki söylentilere srt tepki gösterdi ve dedikoduları iğrençlikle niteledi.

Demiren toplantıda şunları söyledi:

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, siyah beyazlı takımın başına getirdikleri Ertuğrul Sağlam’ın eşinin türbanlı olması nedeniyle yönetim içinde istenmediğine ilişkin soruya şu yanıtı verdi.

Demirören, “İki gün iğrenç yazılar ve dedikodular yazıldı. Beşiktaş siyasi parti değildir. Sporun içine siyaset sokulamaz. Beşiktaş Türk halkının takımıdır bu iğrenç dedikoduları çıkaranları kınıyorum. Beşiktaş’ı siyasetin içine sokmak isteyenler haddini bilmelidir” dedi.

Gökhan Ünal ve Topuz Kayseri'nin malı

Demirören Kayserisporlu iki futbolcunun Ertuğrul Sağlam'ın malı değil, Kayserispor'un malı. Herkes bunu atlıyor. Bildiğim kadarıyla külupleri bırakmak niyetinde değil.

Eşimle değil işimle ilgilenin

7 sene sonra Beşiktaş'a gelmem beni mutlu etti. Tecrübelerimizi takımımıza yansıtmaşa çalışacağım. İzleyicilere zevk veren spor kamuyonun sempatisini kazanan bir takım oluştaracağız. Her yönüyle örnek bir takım olacağız..
Bu tür konulara girmek istemiyorum. Lütfen benim eşimle değil işimle ilgilenin.

Ertuğrul Sağlam ne kadar alacak?

Beşiktaş, yeni teknik direktörü Ertuğrul Sağlam'a yıllık 1 milyon 800 bin YTL ödeyecek.
    
Siyah-beyazlılar, Sağlam'la sözleşme imzalandığını İstanbul Menkul Kiymetler Borsası'na (İMKB) bildirdi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A. Ş'den, İMKB'ye gönderilen yazıda, ''Şirketimiz, teknik direktör Ertuğrul Sağlam ile 2,5 yıllık (1 Haziran 2007-31 Ocak 2010) sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme bedeli olarak Sağlam'a yıllık 1 milyon 800 bin YTL ödenecektir'' denildi.