BIST 9.916
DOLAR 32,43
EURO 34,78
ALTIN 2.433,16
HABER /  GÜNCEL

Demi Moore 16 yaş küçük eşinden boşanıyor

6 Yıldır evli Hollywood'un ünlü çiftinin üzerinde son zamanlarda kara bulutlar dolaşıyordu.

Abone ol

Demi Moore, 6 yıldır evli olduğu ve son aylarda kendisine ihanet ettiği söylentileri dolaşan 16 yaş küçük kocası Ashton Kutcher'dan boşanacağını açıkladı.

Ünlü sanatçı, hakkındaki haberleri duyurmak için sık sık kullandığı Twitter'da henüz bir yorumda bulunmadı ve yalnızca menejeri aracılığıyla bir açıklama yayımladı.

"Büyük bir üzüntü ve mutsuzlukla Ashton'la olan 6 yıllık evliliğimi sona erdirme kararı aldım. Bir kadın, bir anne ve bir eş olarak kutsal kabul ettiğim bazı değerler ve taahhütler vardır ve bu duygulardan hareketle hayatımda yeni bir dönem açmaya karar verdim." diyen Demi Moore, kendisi ve ailesi için çetin geçecek bu dönemde, benzer koşullarda olan herhangi birine yapılacağı gibi, kendisinin özel hayatına da saygı gösterilmesini istedi.

Televizyonda büyük seyirci toplayan Two and a Half Men dizisinde Charlie Sheen'in yerini alan Kutcher, bu açıklamadan birkaç dakika sonra, Twitter'da yazdığı mesajında, "Demi Moore ile geçirdiğim yılları sonsuza dek sevgiyle anacağım. Evlilik dünyadaki en zor şeylerden biri ve maalesef bazen başarısızlığa uğruyor. Sevgi ve ışıkla. AK."dedi.

49 Yaşındaki Demir Moore ile 33 yaşındaki Ashton Kutcher, 2005 Eylül'ünde evlenmişlerdi. Demi Moore daha önce 13 yıl süreyle Bruce Willis'le evli kalmıştı.

Moore'un Bruce Willis'ten olan Rumer, Scout ve Tallulah Belle adlarında üç kızı bulunuyor. 2000 Yılında boşanan Moore ve Willis, dostluklarını sürdürdüler.