BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.436,46
HABER /  MEDYA

Demet Hakan'ı öldürdü mü Dolunay 19.bölüme bakın

Star Tv'nin pazar günleri ilgiyle izlenen dizisi Dolunay 19.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Demet ve Hakan arasında geçenler herkesi şoke edecek. Son bölümde Nazlı ve Ferit'in sırrını öğrenen İlayda ne yapacak?

Abone ol

Başrollerini Özgecan Gürel ile Can Yaman'ın paylaştığı Dolunay 19.yeni bölümde nefesler tutulacak. Çünkü Hakan, Demet'e kardeşini öldürdüğünü söylüyor. Gelin hep birlikte Dolunay 19.yeni bölüme bakalım.

Dolunay 19.bölümde Hakan sinir krizi geçiriyor ve Demet'e kardeşini öldürdüğünü söylüyor. Ferit bunlardan şüphelense de bir türlü kanıtlayamıyordu. Peki Hakan'ın itirafı dizinin seyrini nasıl değiştirecek?

SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ferit ve Nazlı dışarıya renk vermemek için oyunu bütün gayretleriyle devam ettirirler. Aşık bir çift gibi görünmek için yaptıklarının arkasında gerçek hisleri mi vardır? Kendilerine bile itiraf edemeseler de oyun için yaptıkları onları duygusal olarak da yakınlaştırır. Mahkeme günü yaklaştıkça heyecan da artmaktadır. Bulut'u ve dolayısıyla şirketi kaybetme korkusu yaşayan Hakan'ın aklında yeni fikirler vardır. Ferit ve Nazlı planlarının bozulmasından korkarak her adımlarını ölçülü atarken beklenmedik bir gelişme her şeyi alt üst eder.