BIST 9.916
DOLAR 32,52
EURO 34,90
ALTIN 2.440,93
HABER /  GÜNCEL

Dehşet kaza kameralara yakalandı

Feci kaza ve o an çevrede yaşanan panik güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Abone ol

Beşiktaş Cevdet Paşa Caddesi'nde dün yağmurun kayganlaştırdığı yolda meydana gelen trafik kazası güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Kaza dün sabah saat 08.00 sıralarında meydana geldi. Arnavutköy'den Bebek istikametine giden 34 AC 1375 plakalı aracın sürücüsü Doğanay Baştanyılmaz, yerlerin kaygan olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Karşı şerite geçen otomobil hızla, Kenan Denizman'ın kullandığı 34 TCK 63 plakalı taksiyle kafa kafaya çarpıştı. İnanılmaz kaza güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza anında yol kenarında koşu yapan vatandaşların büyük korku yaşıyor. Vatandaşlar kısa bir şaşkınlığın ardından yardım için araçlara doğru koşuyor. Birkaç dakika sonra gelen ambulans ve itfaiye ekipleri yaralılara yardım ediyor.

GÖZYAŞLARI İÇİNDE BEKLEDİLER

Feci kazada Baştanyılmaz, çarpmanın etkisiyle araç içinde sıkıştı. Denizman ise olay yerinde yapılan müdahalenin ardından ambulansla Taksim Araştırma ve İlkyardım Hastanesi'ne kaldırıldı. İtfaiye ekipleri araçta sıkışan Doğanay Baştanyılmaz'ı kurtarma çalışmasına başladı. İtfaiye ekiplerinin yaklaşık yarım saat süren çalışması sonucu kurtarılan Baştanyılmaz, özel bir hastaneye kaldırıldı. Öte yandan kazayı öğrenen Baştanyılmaz'ın akrabaları ve yakınları olay yerine geldi. Baştanyılmaz'ın ağabeyi olduğu öğrenilen bir kişi kardeşinin çıkarılmasını gözyaşıyla bekledi. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, bir süre araç trafiğine kapatılan cadde, kaza yapan araçların kaldırılmasıyla yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İŞTE O KORKUNÇ KAZA...