BIST 10.268
DOLAR 32,25
EURO 34,69
ALTIN 2.403,24
HABER /  MEDYA

Bu sözler Haydar Dümen'i çıldırttı

Haydar Dümen ile ilahiyatçı Arif Arslan canlı yayında birbirlerine girdiler

Abone ol

Şanlıurfa'da cinler tarafından yakıldığı iddia edilen ev, Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Sultan-ı Beyaz programında masaya yatırıldı.
 

"FBI BUNU KULLANIYOR"

Program konuklarından Psikiyatrist Haydar Dümen ile İlahiyatçı Arif Arslan arasında sert atışmalar yaşandı. Evin cinler tarafından yakıldığını iddia eden Arslan: "Aileye olan musallatlıklarından. Çünkü aile bir yanlış yapmıştır biz bunu bilemeyiz. Onlara ait bir eşya olabilir kullandıkları. Bu işin erbabı olan kişiler var. Onlarla dialoğa geçtiğini söylüyorlar, FBI bunları kullanıyor. Bu mevzuyu inkar etmenin kimseye bir yararı yok. Bunu anlayalım artık" şeklinde konuştu.

HAYDAR DÜMEN SİNİRLENDİ

Arif Arslan'ın bu konuşmalarına katılmadığını belirten Haydar Dümen: "Bazı şeyler kendi ip ucunu veriyor. Ne yapmış evleri yandıktan sonra 10 kilometre mesafeden orası bizim demişler. Yani cin gitmiş oraya bakın ben evi yaktım, Allah'ın da haberi yok, haşa. Yani bir takım kendi içlerinde dönen şeyler. Bu konular ortaçağda konuşuldu" yorumunu yaptı.

Bunun üzerine söze giren Arslan, "Allah engellemez" dedi.

Arslan'ın sözünü kesmesine sinirlenen Dümen, "Ama ben şimdi sert bir şey söylerim sana. Sus, ben konuşuyorum bitti" diye çıkıştı.