BIST 10.320
DOLAR 32,27
EURO 35,09
ALTIN 2.475,75
HABER /  POLİTİKA

Topbaş Erdoğan'ın villasına havuz yaptırdı

Aniden bastıran sağanak, Başbakan Erdoğan'ın villasının önünden geçen Kısıklı Caddesi'ni göle çevirdi.

Abone ol

Çevredeki vatandaşlar sel sularına havuz benzetmesi yaparak Kadir Topbaş'a göndermede bulundu.

Erdoğan'ın evinin karşısındaki boş arazide çekim yapan basın mensupları da belediyenin kurduğu tentenin altında yağmurdan korundu.

Anadolu Yakası'nda aniden bastıran yağmur, Kısıklı'da da etkili oldu. Yaklaşık 5 dakika süren sağanak yağış, Erdoğan'ın evinin önünde bekleyen koruma, polis ve basın mensuplarını zor durumda bıraktı. Yağmur, Erdoğan'ın evinin önünden geçen caddedeki rögarın taşmasına sebep oldu. Taşan rögar caddeyi göle çevirdi.

Sürücüler su altında kalan caddeden güçlükle geçti. Yağmura rağmen basın mensupları ve polis memurları görevlerine devam etti. Başbakan Erdoğan'ın evinin önünde güvenlik önlemi alan sivil ve resmi polisler, şemsiye ve yağmurluklarla korunmaya çalıştı. Basın mensupları ise belediyenin kendileri için hazırladığı tenteye sığındı.

Yağmurun yavaşlaması üzerine sular altında kalan yol normale döndü.

TOPBAŞ HAVUZ YAPTIRDI

Başbakan Erdoğan'ın evinin önünün dahi yağmur sularıyla adeta göle dönmesi, çevredeki vatandaşların, 'İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Erdoğan'ın havuzlu villasına 2. havuzu yaptı"  şeklinde esprilerine neden oldu.

İşte o fotoğraf: