BIST 10.270
DOLAR 32,37
EURO 34,79
ALTIN 2.394,63
HABER /  MAGAZİN

Defne'nin ölmeden önceki son sözleri!

Sabaha karşı yaşamını yitiren Defne Joy Foster ölümünden birkaç saat önce kameralara böyle görüntü verdi.

Abone ol

Türkiye'nin gülen yüzü Defne Joy Foster bu kez Türkiye'yi ağlattı.

Caddebostan'da bir arkadaşının evinde sabaha karşı yaşamını yitiren Defne Joy Foster'ın son sözleri ise arkadaşın kulaklarında bir çınlama olarak kaldı.

Defne Joy Foster'in ölmeden birkaç dakika önce, 'Benim astımım tuttu, nefes alamıyorum' dediği ve 112 Acil ambulansı gelmeden hayatını kaybettiği belirtildi.

SON KEZ BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Defne Joy Foster eğlenmek için Taksim'deki Eğlence isimli gece klübünü tercih etmişti.



Dün gece Caddebostan'daki bir evde ölü bulunan ünlü sunucu Defne Joy Foster, ölümünden birkaç saat önce Star Tv Süper Starlife ekibi tarafından görüntülendi. Yok Böyle Dans yarışmasındaki başarılı performansı ve azimli tavırlarıyla dikkat çeken Defne Joy Foster eğlenmek için Taksim'deki Eelence isimli gece klübünü tercih etmişti.

Çıkışta biraz yorgun olduğu görünen Foster'ın çekilen görüntüleri ise onun son kareleri oldu.

BU EVDE ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Çılgın sunucu Defne Joy Foster'ın yaşamını yitirdiği ve  arkadaşının evi olduğu söylenen ev de görüntülendi




CENAZESİ EVDEN BÖYLE ÇIKARILDI

Türkiye'nin en sevilen yüzlerinden olan DJ ve sunucu Defne Joy Foster'ın yaşamını yitirdiği Caddebostan'daki evden çıkarıldı.



Defne Joy Foster'in esi İlker Yasin Solmaz acı haber üzerine eve geldi. Solmaz'ı arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Solmaz eve çıkarak bir süre içeride kaldı. Solmaz'ın oldukça bitkin olduğu görüldü. Defne Joy Foster'in cenazesi incelemenin ardından Göztepe Egitim ve Arastırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada ev sahibi Altan ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

EŞİ BÖYLE YIKILDI

Ünlü sunucu Defne Joy Foster, Caddebostan'da bir arkadaşına ait evde ölü bulundu. Defne'nin hayatını kaybettiği eve giden eşi İlker Yasin Solmaz'ın yıkıldığı anlar kameralara böyle yansıdı.

video.jpg