BIST 10.083
DOLAR 32,50
EURO 34,86
ALTIN 2.441,07
HABER /  GÜNCEL

Dayaktan bıktı çatıya çıktı

Birlikte yaşadığı adamdan sürekli dayak yediğini öne süren kadın ölmek istedi

Abone ol

ANTAKYA’da 41 yaşındaki Güner İnişte, birlikte yaşadığı 50 yaşındaki Nuri B.’den alışveriş yapmak için 10 YTL isteyince feci şekilde dövüldüğü iddiasıyla intihara kalktı.

Saat 14.00 sıralarında Armutlu Mahallesi’ndeki 2 katlı evin çatısına çıkan Güner İnişte, damdan sarkarak intihar etmek istedi. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polisin ikna ettiği 3 çocuk annesi İnişte, Antakya Devlet Hastanesi’ne götürüldü. İnişte, neden intihar etmek istediğini soran gazetecilere, Eskişehir’de otururken şiddetli geçimsizlik nedeniyle kocası ve 3 çocuğunu terk ederek Antakya’ya geldiğini, burada birlikte yaşamaya başladığı Nuri B.’nin dayaklarından bıktığını söyledi.

Son olarak Nuri B.’nin alışveriş için 10 YTL isteyince saçlarından sürükleyip tekme tokat dövdüğünü ileri süren İnişte, “Aslında ilk günler bana çok iyi baktı. Onu ziyaretime gelen üvey kız kardeşimle yatakta sevişirken yakaladım. Çok tepki gösterdim. O olaydan sonra herhangi bir bahane ile beni dövmeye başladı. Dayaktan bıktığım için ölmek istedim” dedi.

İnişte, şikayetçi olması halinde Nuri B.’nin yine kendisini döveceğini, sığınacak kimsesinin olmadığını belirterek, şikayetçi olmadı.