BIST 10.083
DOLAR 32,39
EURO 34,80
ALTIN 2.439,86
HABER /  SPOR

Fenerde ikilik var mı?

Fenerbahçe'nin futbol takımı menajeri Volkan Ballı, çarpıcı açıklamalarda bulundu!

Abone ol

Fenerbahçe'nin futbol takımı menajeri Volkan Ballı, takımın içinde hiçbir şekilde ikilik olmadığını söyledi.

Ballı, ''antu.com'' adresli internet sitesinde yer alan açıklamasında, ''Taraftarlarımız farkındaysa, ciddi anlamda organize bir şekilde yıpratılmaya çalışılıyoruz. 'Takımın içinde ikilik var', 'Yabancılar yedi kişi duruyor, Türkler dört kişi duruyor', 'Gol attıktan sonra Kezman'ı yabancı futbolcular kutlamıyor' gibi söylentiler var. Taraftarlarımız buna inanmasınlar. Kesinlikle takımın içinde hiçbir şekilde böyle bir sıkıntı yok'' diye konuştu.

Her zaman eleştirinin olacağını kaydeden Ballı, şöyle konuştu: ''Ama eleştiriler takımı yıkmak adına yapılıyorsa o zaman tüm Fenerbahçe taraftarının bunun bilincinde olması ve buna karşı durması gerekiyor. Takım kötü oynasa dahi taraftarlar, takımı alkışlasın, desteklesin ve motive etsin. Bir futbolcu, protesto edildiği zaman yıkılıyor. Bu Fenerbahçe'nin zarar görmesi demek.''

-''100. YILIN ÖNEMİNİ HEPİMİZ BİLİYORUZ''-

Volkan Ballı, kulübün 100. kuruluş yılının önemini de herkesin bildiğini dile getirdi. Fenerbahçe'de bütün branşta hedefin şampiyonluğa ulaşmak olduğunu vurgulayan Ballı, ''Burada en büyük destek de taraftardan gelendir'' dedi.