BIST 10.083
DOLAR 32,43
EURO 34,85
ALTIN 2.436,10
HABER /  POLİTİKA

AK Partiye polis kalkanı

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı binası önünde siyah çelenk gerginliği!

Abone ol

AK Parti Trabzon İl Başkanlığı binası önüne siyah çelenk bırakmak isteyen Kamu-Sen Trabzon üyelerine polis izin vermedi.

Kamu-Sen Trabzon İl Temsilcisi Coşkun Dilber, beraberindeki yaklaşık 20 üye ile birlikte parti binası önüne siyah çelenk bırakarak, “memur maaş zamlarına yapılan artışı” protesto etmek istediler.

Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Güvenlik Şube Müdürü Necati Ekici, Dilber ve beraberindekilere gerekli izinleri almadıkları için bina önüne çelenk bırakamayacaklarını bildirdi.

AK Parti Trabzon İl Başkanlığının bulunduğu sokakta çok sayıda çevik kuvvet polisi geniş güvenlik önlemleri aldı.
Siyah çelengi sokakta bulunan bir binanın kenarına bırakan Dilber, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Biz tepkimizi dile getirmek istedik. Ancak güvenlik güçlerimiz bize izin vermediler. Halbuki başka yerlerde bu durum daha yumuşak karşılanıyor. Güvenlik güçlerimizle sorun yaşamamak için protestomuzu sonlandırıyoruz” dedi.

Dilber, yanında getirdiği ampulü göstererek, “Zamanı gelince bu ampulü kırmasını biliriz” diye konuştu. Sendika üyelerinin olay yerinden ayrılmasının ardından, polis siyah çelengi kırarak çöpe attı.