BIST 10.277
DOLAR 32,33
EURO 34,84
ALTIN 2.390,78
HABER /  GÜNCEL

Dayak olayını abartmadınız mı doktorum!

Doktora şiddet haberlerinin popülerliği mi bilemiyoruz ama biz bu görüntüde dayak göremedik!

Abone ol

Son dönemdeki doktora saldırı haberlerine bir yenisi daha eklendi diye haber servis edildi. Denildiğini göre Haseki Hastanesi'nde görevli kadın doktor Gökçe Karadana, hastasından dayak yedi.

Haberle birlikte "dayak anının" görüntüsü de servis edildi. Görüntüyü izleyenler "abartıldığı" gibi bir dayak olayı ile karşılaşmadı.

Gökçe Karadana'nın iddiasına göre, olay dün gece 23.00 sıralarında meydana geldi. Alkollü bir hastanın taksi ile acil servise getirildiğini ve güvenlik görevlisi tarafından müşahede odasına alındığını anlatan Karadana, "Bana 'Kasık ağrım var, ne bakıyorsun. Tedavi etsene.' diye çıkıştı. Fazla münakaşaya girmeden 'Beyefendi kimliğinizi alalım,işlemlerinizi yapalım.' dedim. 'Kimliği ne yapacaksın' dedi ve kimliğini yere atarak karnıma yumruk attı. 'Karnıma niye vuruyorsunuz' dediğimde 'Sizi boşuna öldürmüyorlar. Bana baksana niye bakmıyorsun.' diyerek hem hakaret etti, hem de tehdit etti." ifadelerini kullandı.

Bu olayın ardından hastanın üroloji ve diğer tetkiklerinin yapıldığını belirten Karadana, daha sonra karakola giderek şikayetçi olduğunu, ancak aynı şekilde ifadelerin karakolda da sürdüğünü belirtti. Karakolda hastanın da 'Bana müdahale etmedi, ben de şikayetçiyim.' dediğini söyleyen Karadana, olayın artık bireysel bir olay olmaktan çıktığını, toplumun, artık hekimlere saldırabileceği düşüncesini taşıdığını ve bunun sonunda da bir şey çıkmayacağını düşündüklerini anlattı.

BİRAZ ABARTILMIŞ

Olay sırasında hastanenin güvenlik kameraları da olayı kayıt altına aldı. Görüntülerde hastanın acil servise gelişi ve doktor ile görüntüleri yer alıyor. Ancak doktorun sözünü ettiği gibi karnına yumruk atma vakası görülmüyor. Hastanın yaptığı tek bir hareket var, elini yana doğru savurmak. O sırada da kimliği yere düşüyor. Bize olay abartılı geldi, buyrun izleyin görüntüleri kararı siz verin;