BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.435,52
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Davutoğlu'ndan Rusya'ya çok sert sözler! Alçak hain....

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ak Parti'nin grup toplantısıda Suriye'de sivilleri vuran Rusya'ya çok sert tepki gösterdi. Davutoğlu Rusya'nın tavrı için alçak, hain, barbar ifadedesini kullandı.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ak Parti'nin grup toplantısıda Rusya'ya büyük tepki gösterdi.

Suriye'deki gelişmeleri değerelendiren Davutoğlu sivilleri katleden Rusya'ya sert sözlerle yüklendi. ''Bir taraftan sivilleri öldürüyorlar, bir taraftan rejime destek veriyorlar'' diyen Başbakan şu açıklamalarda bulundu.

RUS UÇAKLLARI AKILLI BOMBA KULLANMIYOR

Suriye'deki gelişmeler ulusal güvenliğimizi tehdit ediyor. Rus uçakları akıllı bomba kullanmıyorlar neden biliyor musunuz? Rus uçakları ellerindeki bombaları toplayıp atıyorlar ve nereye gittiğine hiç bakmıyorlar.

BU KADAR ALÇAKÇA BİR PLAN İÇİNDELER

Bu kadar alçakça bir plan içindeler. Rus uçaklarının bombalamadığı yer kalmadı. Bir taraftan sivilleri öldürüyorlar, bir taraftan rejime destek veriyorlar.

RUSYA VE ESAD PYD'Yİ KULLANIYOR

Rusya süresi geçmekte olan mühimmatı tüketiyor. Böyle alçakça bir plan içindeler. Elindeki envanterden düştüğü bombaları bitiyor.Rusya ve Esad PYD'yi kullanarak Suriye'nin kuzeyinde etnik yapıyı değiştirmek istiyor.

ALÇAK HAİN BARBAR...

30 Eylül'den bu yana o alçak hain  barbar uçaklar sivil asker ayrımı yapmadan, yaşlı genç ayrımı yapmadan bomba yağdırıyorlar. Şimdiye kadar 8 bin sorti yaptılar. Esad rejimi ve onun kuklası olan PYD'ye angajman kuralları gereği mukabelede bulunuyoruz.

AZEZ'DE YPG'YE BOMBARDIMAN

Güya barışa doğru gideceğiz derken, Türkiye'nin Halep'e doğru koridoru kapansın istiyorlar. Halep'in o yiğit insanlarının açlığa da direnebileceklerini hesap etmiyorlar. Sonunda zafer mutlaka inananların olacaktır.