BIST 9.693
DOLAR 32,58
EURO 34,79
ALTIN 2.507,80
HABER /  POLİTİKA

Davutoğlu AK Parti'nin başarı sırrını buna bağladı

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti istişare toplantısının kapanış töreninden önemli açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davotoğlu AK Parti'nin Afyon'da düzenlenen istişare toplantısında milletvekillerine seslendi.

''AK Parti'nin başarı çıtasının yükselmesinde tüm Türkiye'yi kucaklaması etkili oldu'' diyen Başbakan Davutoğlu şu açıklamalarda bulundu.

İstişare toplantılarımız en güzel yanı birçok arkadaşımızın ailelerimizle birlikte olmasıdır. Ailelerimize, çocuklarımıza bu süreçte çopu zaman vakit ayıramıyoruz. Bu nedenle istişare toplantısına katılan ailelerimize, çocuklarımıza teşekkür ediyorum.

Yoğun mesailerimizi bir kenara bırakıp yüz yüze değerlendirmeler yaptık.Bütün arkadaşlarımızın geniş bir katılımla fikirlerini açıkça göstermesi çok önemliydi.

AK PARTİ EYLEM PARTİSİDİR

AK Parti ortak söylem partisidir, ortak eylem partisidir. Bu sunumlara gerek anlatımlarıyla gerek moderatörlükte katkıda bulunan Başbakan Yardımcılarına  teşekkür ediyorum.

AK PARTİ ORTAK SÖYLEM HAREKETİDİR

AK Parti ortak akıl hareketidir. Ak Parti ortak söylem hareketidir. Biz sözümüzle eylemimizle hep birlikte olduk. AK Parti'nin başarı çıtasının yükselmesinde tüm Türkiye'yi kucaklaması etkili oldu.

KARŞILARINDA AK PARTİ KADROLARINI BULURLAR

Bir kahraman ilçe başkanımız Varto'daki, PKK'lılar tarafından evinde kıstırılan. Kim size bir nebze bir milim dahi ayrımcılık yaparsa karşılarında dağ gibi Ak Parti kadrolarını bulurlar. Kim size dönük olarak terör uygularsa karşılarında dağ gibi Ak Parti kadrolarını bulurlar.