BIST 9.814
DOLAR 32,58
EURO 35,05
ALTIN 2.457,77
HABER /  MEDYA

Hüseyin Gülerce'den Gülen'le ilgili şok iddia!

Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, Fethullah Gülen ile ilgili yine çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Abone ol

Gazeteci - Yazar Hüseyin Gülerce, Beyaz TV 'de yayınlanan Ortak Akıl programında gündemi değerlendirdi. Gülerce Fethullah Gülen'le ilgili ilginç iddialarda bulundu.

Gülerce Avrupa'nın, Fethullah Gülen'i siyasi muhalif haline getirerek sığınma hakkı vermeye çalıştığını iddia etti.

GÜLEN'İ ÖVÜYORLAR

Gülen'in Fransız Gazetesi Le Monde'ya bir makale yazdığını hatırlatan Gülerce, 'Ve Le Monde'nın baş yazarı bu makaleyle ilgili Gülen'i öven bir yazı yazıyor. Fransa'daki başka gazeteler de bu makaleye atıf yapıyor' dedi.

Hüseyin Gülerce o makalenin özünü ise şöyle anlattı:

'BATI'NIN DUYMAK İSTEDİĞİNİ YAZIYOR'

''Tamamen terör konusunda kabahati sadece müslümanlara kesen bir makale. Batı, Gülen'i düştüğü çukurdan çıkarabilmek için neyi duymak istiyorsa kendisinden onları yazmış. Peki Nasrettin Hoca'nın misali hırsızın hiç mi kabahati yok?

BÜTÜN SUÇU MÜSLÜMANLARIN ÜZERİNE ATTI

Yani bu terörün azdırılmasında ABD'nin Irak'ı işgalinin hiç mi kabahati yok?  Haksız yere bir cana kıyan bütün insanlığı katletmiştir, bu Cenab-ı Hakk'ın hükmü, tamam, itirazımız olmaz. Ama sen terörle ilgili bir makale yazıyorsun ve bütün suçu müslümanların üzerine atıyorsun. Yani batının duymak istediğini yazıyorsun.

AVRUPA GÜLEN'E SIĞINMA HAKKI VERMEK İSTİYOR

Bu el uzatmadır Amerika'ya ve Avrupa'ya oradaki güç odaklarına...Avrupa, Gülen'i siyasi muhalif haline getirerek Gülen'e sığnma hakkı vermek istiyor.