BIST 9.778
DOLAR 32,58
EURO 35,03
ALTIN 2.435,57
HABER /  GÜNCEL

Sur'da hain saldırı! Şehitler ve çok sayıda yaralı var

DİYARBAKIR 'ın Sur ilçesinden gelen son dakika haberlere göre PKK'ya yönelik operasyonlarda çatışma çıktı. Sondakika haberlerine göre bir polis, bir asker şehit olurken, 14 asker de yaralandı. Çatışmalar sürüyor...

Abone ol

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda bir asker ile bir polis memuru şehit oldu, 14 asker yaralandı.

Diyarbakır merkez Sur İlçesi'nde operasyonlar devam ederken, çıkan çatışma ve teröristlerin el yapımı patlayıcıları infilak ettirmesi sonucu 1 polis ve 1 uzman çavuş şehit oldu, 14 güvenlik görevlisi yaralandı.

OPERASYONLAR SÜRÜYOR

Sur İlçesi'ndeki 6 mahallede, 2 Aralık 2014 tarihinde başlayan sokağa çıkma yasağıyla birlikte, başlayan operasyonlar aralıksız sürüyor. Bugün sabah saatlerinden itibaren yoğun silah ve patlama seslerinin geldiği Sur İlçesi'nden patlama ve silah sesleri duyuldu.

KURŞUNLU CAMİİ ETRAFINDA ÇATIŞMA

Kurşunlu Cami yakınlarındaki Yıkıkkaya Sokak'ta saat 14.00 sıralarında çatışmalar yoğunlaştı. Bu bölgedeki çatışmada PKK'lı teröristlerin el yapımı patlayıcıları infilak ettirilmeleri ve suikast silahı Kanas ile ateş etmeleri sonucu 1 polis ile 1 uzman çavuş şehit oldu, 14 güvenlik görevlisi de yaralandı. 

ÇATIŞMALAR SÜRÜYOR

Hastaneye kaldırılan yaralılar tedaviye alınırken, bölgede çatışmaların sürdüğü belirtildi. 

SUR