BIST 10.269
DOLAR 32,23
EURO 34,79
ALTIN 2.439,59
HABER /  SPOR

Daumun alın dediği forvet!

Semih sakat, Güiza hazır değil... Fenerbahçe'de forvetlik Deivid'e kalınca ' dedi.

Abone ol

Fenerbahçe Teknik Direktörü Christoph Daum, Semih Şentürk ve Daniel Guiza'nın yanına bir golcü daha istedi ve ya Deniz Yılmaz'ı ya da Halil Altıntop'u 'alın' dedi.

Alman çalıştırıcı, yöneticilerle yaptığı görüşmede takıma bir forvet alınmasını istedi. Semih'in sakatlığı, Guiza'nın hazır olmaması nedeniyle Boluspor maçında Deivid'i forvete oynatmak zorunda kaldığına dikkat çeken Alman çalıştırıcı, "Bu görüntü ligde de başımıza gelebilir. Bunun için de takımda sadece Semih ve Guiza'nın olması yeterli değil. Bir forvet daha almalıyız. Aksi taktirde büyük sıkıntı yaşarız" diye konuştu.

B. MÜNİH'TEN DENİZ YILMAZ'I İSTİYOR

Daum bu isteği sonrasında öncelikle Bayern Münih'ten Deniz Yılmaz'ın transfer edilmesini istedi. Dana önceden de transfer listesinde bulunan genç yıldıza Başkan Aziz Yıldırım ve yöneticiler de sıcak bakıyor. Ancak ilk etap görüşmelerinde Deniz, Türkiye'ye şimdilik gelmeye sıcak bakmadığını belirtince transferden vagzeçilmişti. Bu hafta içerisinde genç oyuncu ile bir kez daha temasa geçilecek.

NECATİ'YE MAÇ BAŞINA PARA

Yönetimin teklif götürmeyi düşündüğü bir diğer isim ise Halil Altıntop. Ancak bu oyuncuyla daha önce yapılan görüşmelerde sonuç alınamamıştı. Bunun için de yöneticilerin Halil konusunda fazla bir umudu yok. Buna rağmen son bir teklifte daha bulunulacak. Fenerbahçe'de forvet için gündeme gelen sürpriz isim ise Necati Ateş. Menajerlerin önerdiği bu oyuncuya bazı yöneticiler sıcak bakıyor. Tecrübeli futbolcuyla maç başına para karşılığında anlaşma sağlanabileceği fikrinde birleşen yöneticiler, "Böylece fazla bir masrafa da gerek olmaz" görüşünü savundular.