BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  SPOR

Daum ilk antrenmanına çıktı

Daum ayagının tozuyla ilk antremanına çıktı. Yeni transferler de Samandıra'da boy gösterdi.

Abone ol

Fenerbahçe Futbol Takımı, 2009-2010 futbol sezonunun ilk antrenmanına çıktı. Daum, akşam saatlerinde geldi Samandıra Tesisleri'nde önce kısa bir toplantı yaptı ardından da ilk çalışmaya katıldı.

Sarı-lacivertliler, teknik direktör Christoph Daum ve ekibi yönetiminde, yeni sezon için ilk çalışmasını yaptı.

KİMLER YOKTU?

Akşam saatlerinde yardımcılarıyla birlikte Samandıra Tesisleri'ne gelen Daum, futbolcularla yaptığı toplantının ardından takımının başında ilk çalışmaya katıldı.  Roland Koch yönetiminde koşuyla başlayan antrenmana 18 futbolcu katılırken, Roberto Carlos, Alex, Deivid ve kaleci Volkan Demirel'in çalışmada yer almadıkları öğrenildi.

YENİ TRANSFERLER SAHADA

Sarı-lacivertli ekibin ilk çalışmasında yeni transferler Mehmet Topuz, Bilica ve Bekir de yer aldı.

Christopher Daum, oyuncularla tek tek tanışarak, kısa bir konuşma yaptı, Daum, "Burası Fenerbahçe. Ben bu kulüpte daha önce de görev yaptım ama geriye bakmak istemiyorum, ileriye bakmalıyız. Burada hep birlikteyiz. Burası hepimizin evi. Bunu böyle kabul edin. Üzerinizdeki formanın hakkını vereceksiniz. Ben yaptırdığım çalışmalarda her zaman için sizden daha fazlasını isteyeceğim. Bunu belli bir zaman sonra siz de isteyeceksiniz. İlk 2 hafta İstanbul'da çalışacağız. Daha sonra Avrupa'da kamp yapacağız" şeklinde konuştu.

İŞTE DAUMLU FENERBAHÇE

[PAGE]

  

[PAGE]

  

[PAGE]

  

[PAGE]