BIST 9.814
DOLAR 32,51
EURO 34,91
ALTIN 2.432,30
HABER /  GÜNCEL

Darbe özlemcisi bildirede imzası olan Atilla Kıyat'tan ikinci tehdit! 'Utanç duyacaklar'

Aralarında Ergenekon ve Balyoz sanıklarının da olduğu 103 emekli amiralin milli iradeyi hedef alan bildirisine tepki yağıyor. Bildiricilerden emekli Koramiral ve eski Fenerbahçe yöneticisi Atilla Kıyat, tepki gösterenleri tehdit etti.

Abone ol

Emekli amiraller' bildirisindeki imzacılardan emekli Koramiral ve eski Fenerbahçe Spor Kulübü yöneticilerinden Atilla Kıyat gelen tepkilere ilişkin olarak, "Suçlayanlar utanç duyacak" açıklamasını yaptı.

Kıyat Twiter hesabından yaptığı paylaşımda, "103 Amiral imzalı bildirimize tepki verenler, belli ki uyku sersemi iken okumuşlar. Sabahleyin, uykularını aldıktan sonra  bir daha okurlarsa yaptıkları suçlamalardan utanç duyacaklardır." ifadesini kullandı. 

Tümamiral Yavuz da skandal bildiriyi sahiplendi!

Emekli Tümgeneral Ahmet Yavuz da sosyal medya hesabından bildiriye sahip çıkarak, “Amiraller bildirisi üzerinden darbe, vesayet vb ifadelerle mağdur rolünü oynamaya çalışanlara önemli hatırlatma:15 Temmuz’da aranızdan birileri sessizliğinizi korurken, amirallerin bir kısmı fiziki olarak, geri kalanı ruhen darbeye karşı direnmekteydi. Mağdur edebiyatı boşunadır.” İfadesini kullandı.

Bildiriye imza atan Emekli Amiral Mustafa Özbey de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un açıklamalarına tepki göstererek "Okuduğunu anlamamış (!) İfade özgürlüğünün ne olduğunu ise, hiç bilmiyor ..." ifadelerini kullandı.

BU FOTO GALERİYE BAKIN
Emekli paşalardan milli iradeyi hedef alan skandal bildiri! Haddinizi bilin! Oturun oturduğunuz yerde...
Foto Galeri Emekli paşalardan milli iradeyi hedef alan skandal bildiri! Haddinizi bilin! Oturun oturduğunuz yerde... Galeriye Gözat