BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  SPOR

Daniel Güizadan Fenerbahçeyi şok eden sözler

Güiza, geleceğiyle ilgili soruya, “İspanya’da forvet arayan takımlar var. Valencia gibi...” yanıtını verdi.

Abone ol

Konfederasyon Kupası’nda dün iki gol atan Güiza, geleceğiyle ilgili soruya, “İspanya’da forvet arayan takımlar var. Valencia gibi...” yanıtını verdi

Fenerbahçeli Daniel Güiza, hem gollerini attı, hem de Fenerbahçe’ye mesaj gönderdi.

Konfederasyon Kupası’nda Güney Afrika’ya karşı oynanan maçta attığı 2 golle takımının galip gelmesinde önemli rol oynayan Güiza, geleceğine ilişkin bir soruya “İspanya’da forvet oyuncusu arayan takımlar var. Valencia gibi...” diye yanıt verdi.

Valencia, David Villa’yı satmayacağını açıklamasına rağmen yıldız futbolcu ile Real Madrid, Manchester United veya Barcelona gibi takımların ilgilendiği iddiaları her gün İspanyol basınında yer alırken, Villa’nın satılması halinde yerine yeni bir golcü alınacağı da belirtiliyor.

İspanya üçüncü

Güney Afrika ile İspanya arasında oynanan üçüncülük maçında 56. dakikada Fernando Torres’in yerine oyuna giren Güiza, 83. ve 89. dakikalarda attığı gollerle maçı uzatmalara taşıdı, 107. dakikasında Xabi Alonso’nun golü, İspanya’nın 3-2 kazanmasını sağladı.
Bilindiği gibi Zenit St. Petersburg, Güiza konusunda ısrarlı davranmasına rağmen Teknik Direktör Daum, bu oyuncunun takımda kalmasını istemiş, yeni sistemde büyük rol oynayacağını savunmuştu.