BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Danayı öyle bir hale getirdiler ki

Edirne'de temel atma töreninde tuhaf görüntüler. Kurban edilecek danayı ayağından asıp sallandırdılar.

Abone ol

Keşan'da yapılan temel atma töreninde kurban edilecek dana ayağından iple vince bağlandı. Gözleri bez parçasıyla kapatılan dana, duaların ardından yere indirilip kurban edildi.

Edirne'nin Keşan İlçesi'nde bir inşaat şirketinin temel atma töreninde, kurbanlık dananın vinçle ayağından asılarak kesilmesi tepkiye neden oldu. Belediye Başkanı Mehmet Özcan, "Bu böyle olur mu hiç? Bu işin başka bir yöntemi yok mu?" diyerek olaya tepki gösterdi.

Keşan İlçesi'nde özel bir inşaat firması 272 konuttan oluşan lüks bir projenin temel atma törenini görkemli bir şekilde gerçekleştirdi. Keşan Kaymakamı Metin Borazan ve Belediye Başkanı Mehmet Özcan'ın da katıldığı törende, kurbanlık dananın kesimi sırasında ortaya çıkan görüntüler ise herkesi şoke etti.

GÖZÜNÜ BAĞLADILAR AYAĞINDAN ASTILAR

Kurban edilmek üzere kamyonetle inşaat alanına getirilen bir dana, tek ayağından iple vince bağlandı. Ardından bir bez parçasıyla gözleri kapatılan kurbanlık dana, bağlı olduğu vinçle yere indirildi. Keşan Müftüsü'nün duasının ardından dana kurban edildi. Keşan Kaymakamı Metin Borazan ve Belediye Başkanı Mehmet Özcan, "Bu böyle olur mu? Bu işin başka yöntemi yok mu?" diyerek duruma tepki gösterdi.


KURBANLIK DANAYI BÖYLE ASTILAR

[PAGE] [PAGE]