BIST 10.110
DOLAR 32,38
EURO 34,68
ALTIN 2.408,57
HABER /  GÜNCEL

Damat öyle bir iş etti ki...

O gün genç kızın kınası yakılacaktı. Damat onu aldı kuaföre bıraktı. O süslenirken damat, sevgilisiyle birlikte kaçtı...

Abone ol

Bir genç kızın başına gelebilecek en kötü şeyi yaşadı. Kına gecesi için damat onu kuaföre bıraktı. Genç kız en özel geceye hazırlanırken, damat, sevgilisi ile birlikte kaçtı.

Olay Zonguldak'ın Devrek ilçesi Eğerci beldesinde meydana geldi. 18 yaşındaki S.T ile 23 yaşındaki A.Ç, bir yıl önce nişanlanmıştı. Düğün günü gelip çatınca gelin hayatının şokunu yaşadı.

Çift geçen ay gidip resmi nikahlarını kıydılar. Ardından da düğün töreni hazırlıklarına başladılar. 4 Temmuz'da kınaları yapılacaktı, 5 Temmuzda'da düğünleri. Davetiyeleri bastırıp, yakınlarına davet ettiler.

KUAFÖRE BIRAKIP KAÇTI

Kına günü eşi Sevilay'ın saçını yaptırması için kuaföre bırakan A.Ç, tıraş olmak için berbere gittiği sırada eski sevgilisi D.D. (20) ile karşılaştı. A.Ç, bir süre sohbet ettiği D.D. ile kaçmaya karar verdi ve bunu da yaptı.

A.Ç. ile D.D'yi tanıyanların durumdan haberdar ettiği damadın ailesi, kına günü ortadan kaybolan oğullarını cep telefonuyla aramalarına karşın ulaşamadılar. Bunun üzerine kına ve düğün töreni iptal edildi.

Baba S.Ç, gazetecilere yaptığı açıklamada, düğün için son hazırlıkları yaptıkları sırada oğlunun kaçtığını duyunca şoke olduklarını söyledi.

''UTANCIMDAN DIŞARI ÇIKAMIYORUM''

Oğlunu eski sevgiliyse görenlerden durumu öğrendiklerini anlatan S.Ç, şöyle konuştu:

''Kına günü oğlum, gelinimi kuaföre bıraktıktan sonra eski sevgilisiyle karşılaşmış. Bir süre sohbet ettikten sonra birlikte kaçmışlar. Kendisine 4 Temmuz'dan itibaren ulaşamadık. Bildiğim kadarıyla eşi ile sorunları yoktu. Sadece düğün tarihinden birkaç ay önce gelinimizin, oğlum namaz kılarken telefonunu aradığı, açmadığı için de intihara teşebbüs ettiğini biliyoruz. Onun haricinde öyle olumsuz bir durumları yoktu. Gelinimizin ailesiyle yaptığımız konuşmalarda bize kırgın olmadıklarını söylediler. Ancak, oğlumuza boşanma davasının yanı sıra tazminat davası açacaklarını belirttiler.''

Düğün hazırlıkları için yaklaşık 15 bin lira da masraf yaptığını S.Ç, ''Oğlumla birlikte orman köylüsü olarak ağaç kesiminde çalışıyorduk. Bu borcu tek başıma nasıl ödeyeceğimi bilmiyorum'' dedi.

''BU HALLERE DÜŞECEK İNSAN DEĞİLDİK''

Anne N.Ç. de oğullarından hiç şüphelenmediklerini, böyle bir olayın başlarına geldiğine inanamadıklarını belirterek, şunları söyledi:

''Oğlumun nişanlanmadan önce D.D. ile görüştüğünü duymuştuk. Önceki yıllarda evladım 'D.D'ye ailemi seni istetmeye göndereceğim' demiş. O da 'ben ancak 4 yıl sonra evlenebilirim, benim önümde büyüklerim var' deyince oğlum ilişkiyi bitirmiş. Daha sonra gelinimiz ile tanışıyorlar ve birbirlerine seviyorlar. Oğlumun isteğiyle S.T'yi ailesinden istedik. Ardından da nişan yaptık. Fakat oğlum düğüne 1 gün kala kaçtı. Ailece rezil olduk.''

Bu arada, gelin ve ailesine, Kurudere köyündeki ve Devrek ilçesindeki evlerinde olmadıklarından ulaşılamadığı, komşularının, ailenin uzun süredir ikametlerine gelmediklerini bildirdiği belirtildi.