BIST 10.089
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.400,19
HABER /  GÜNCEL

Yürek burkan piknik fotoğrafı!

Samsun'da pikniğe giden aile denize girmek istedi, akıntıya kapılan 5 kişiden 4'ü öldü... Cesetlerin çıkarıldığı anlara ise yürek dayanmadı.

Abone ol

Ondokuz Mayıs İlçesi Yörükler Beldesi Merkez Camii imamı 45 yaşındaki Ramazan Öz, İstanbul’dan gelen bacanağı 35 yaşındaki Sadık Koçburan ile birlikte eşlerini ve çocuklarını alıp denize gitti. Koçburan ve Öz aileleri piknik yapıp eğlenirken, bir ara denize girdi.

5 KİŞİ AKINTIYA KAPILDI

Öz Ailesi'nin konuğu 35 yaşındaki Sadık Koçburan, oğlu 12 yaşındaki Yusuf Cihat ve kızı 8 yaşındaki Elif Koçburan ile imam Ramazan Öz'ün kızları 14 yaşındaki Hüsnanur ve 10 yaşındaki Feyzanur Öz, birlikte yüzerken akıntıya kapıldı.

Bir anda kendilerini can pazarında bulan 5 kişi, çırpınmaya başladı. Birbirine sarılarak kurtulmaya çalışan 5 kişinin imdat çağrısı üzerine çevrede bazı kişiler denize atlayıp yardım etmeye çalıştı. Yardıma gidenler, 5 kişiden sadece 10 yaşındaki Feyzanur Öz son anda kurtarıldı ve Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü.

İMAMDAN DUA VE GÖZYAŞI

Tüm çabalara rağmen akıntıda kaybolan Sadık Koçburan, oğlu Yusuf Cihat Koçburan ve kızı Elif Koçburan ile bacanağının kızı Hüsnanur Öz'ün cansız bedenleri bir süre sonra denizden kurtarma ekibi tarafından çıkarıldı.

Yörükler merkez Camii imamı Ramazan Öz, kızı Hüsnanur ile bacanağı Sadık Koçburan ve iki çocuğunun denizden sağ çıkarılmasını sahilde heyecanla bekledi. Kızının sudan çıkarılması sırasında bir umutla kurtulduğunu düşünen imam Ramazan Öz, doktorların kızına kalp masajı yaparken başında dua okuyarak bekledi. Doktorların, Hüsnanur'un öldüğünü söylemesiyle imam Ramazan Öz gözyaşlarını dökerek duasını sürdürdü

YÜREK BUKAN O ANLAR

[PAGE]



 

[PAGE]


[PAGE] [PAGE] [PAGE]