BIST 10.644
DOLAR 32,18
EURO 35,04
ALTIN 2.494,20
HABER /  GÜNCEL

Biri yaptırınca öbürü de yaptırıyor

İkizler birbirlerine sonsuza kadar benzemek için estetik operasyonlara 150 milyon TL harcadılar

Abone ol

İNTERNETHABER/Dış Haberler

Jo ve Kerry Burton kardeşler, tüm tek yumurta ikizleri gibi hep benzer eğilimleri taşıyorlar. Öyle ki, biri estetik bir operasyon geçirince, diğeri de hemen aynını yaptı ve ikiz kardeşler estetik ameliyatlara şimdiye kadar 150 milyon lira (60,000 sterlin) harcadılar.

Şu anda 34 yaşında olan Jo ve Kerry Burton kardeşler, ilk ameliyatlarını 21 yaşında yapmışlar. Model ajansında beraber çalıştıkları bir fotoğrafçının önerisi üzerine, burunlarını yaptırmaya karar vermişler ve sonrası da hemen ardından gelmiş.

Bir süre sonra, aynı klinikte, aynı anda ameliyatlara girmeye başlamışlar. Öyle ki, doktorlar ikizleri karıştırmamak için, göneklerine isimlerinin baş harfini yazar olmuş.

Şimdiye kadar göğüs büyültme, göz kapağı düzeltme, botoks, kalıcı makyaj gibi bir çok operasyon geçiren ikizler, birbirilerinden fArklı görünmekten nefret ettiklerini, bu yüzden içlerinden biri bir şeye karar veriyorsa diğerinin de ona uyduğunu söylüyorlar.

Şu anda başka ameliyat düşünmediklerini söyleyen ikizler, 'gelecekte bu kararımız değişir mi, bilmiyoruz' demeyi de ihmal etmiyorlar.

İKİZLERİN ÇOCUKLUK VE AMELİYATLAR SONRASI HALLERİ...

[PAGE]

  

İkizler 3 yaşındayken

[PAGE]

  

İkizler dört yaşındayken

[PAGE]

  

Estetik ameliyatlardan sonra

[PAGE]