BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Kaptanlıktan önce takımın başarısını düşünmeliyiz

İbrahim Üzülmez, basında sık sık gündeme gelen kaptanlığın geri verilip verilmemesi konusunda rahatsızlığını dile getirdi.

Abone ol

Beşiktaş’ın emektar oyuncularından İbrahim Üzülmez, basında sık sık gündeme gelen kaptanlığın geri verilip verilmemesi konusunda rahatsızlığını dile getirdi.

Tecrübeli futbolcu, “Bu takımın kaptanlarını yönetim belirledi. Buna saygı duymamız gerekir. Bu çocuk oyuncağı değil ki, bir alınıp bir verilsin. Kaptanlık ciddi bir unvandır. Yönetimin ve teknik heyetin kararlarına her zaman saygı duymalıyız. Kaptanlıktan önce takımın başarısını düşünmeliyiz” ifadelerini kullandı.

Bu tür konuşmaların artık kendisine rahatsızlık verdiğini, çünkü kendisinin sadece başarılı olmayı düşündüğünü vurgulayan İbrahim Üzülmez, “Önümüzde yeni bir sezon ve alınması gereken kupalar var. Ben sadece Beşiktaş’a nasıl daha çok faydalı olabileceğimi düşünüyorum. Diğer konuşulanlar beni fazla ilgilendirmiyor” dedi.

Kartal’a bir gün izin


Yeni sezon hazırlıklarını çift idmanla sürdüren Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Mustafa Denizli oyuncularına dün izin verdi. Aşırı sıcaklara rağmen yoğun tempoya dayanabilen siyah - beyazlı futbolcular dün dinlenebilme fırsatı bulabildildiler. Beşiktaşlı futbolcular yeni sezon hazırlıklarına bugün yapacakları çift idmanla yeniden başlayacak.