BIST 10.793
DOLAR 32,22
EURO 34,85
ALTIN 2.415,43
HABER /  GÜNCEL

Dakika dakika yılbaşı ekranı

Yeni yılı evinde geçireceklerler için televizyon programlarını sıraladık... İşte TV ekranlarını süsleyecek yılbaşı eğlenceleri...

Abone ol

Televizyon kanalları, 2012'ye evlerinde girecek olanların yılbaşı coşkusunu artırmak için yarışa geçti.

Sevilen yıldızlar, bu akşam televizyonları şenlendirecek.

ARKA SOKAKLAR BENGÜ'YLE COŞACAK

Kanal D'nin sevilen dizisi "Arka Sokaklar", yılbaşı özel bölümüyle ekranda... Bölümün sürpriz ismiyle Bengü... Rıza Baba ve gözü kara ekibi, bu akşam yeni yılı ünlü şarkıcıyla birlikte karşılayacak.

BİZİM YENGE VEDA EDİYOR

Kanal D'nin kahkaha makinesi "Bizim Yenge", renkli bir bölümle hem 2011'e hem de ekrana veda ediyor.

LOGOSU DA DEĞİŞTİ

Türkiye'nin ilk özel televiyonu Star, haftalardır devam eden yenilenme çalışmalarında son noktaya geldi. Kanal, bu gece logosundan akışına yepyeni çehresiyle izleyiciyle buluşacak.

ALTIN DÜETLER

Star TV'nin yılbaşı gecesine altın düetler damgasını vuracak. Bu gece düetleriyle ekranı şenlendirecek isimler; Kibariye-Kubat, Ahmet Özhan-Sıla, Müslüm Gürses-Işın Karaca, Deniz Seki-Coşkun Sabah, Neşe Karaböcek-Rafet El Roman, Bengü-Ümit Besen, Model-Mine Koşan, Emre Altuğ-Seyyal Taner ve Yeşim Salkım-Salim Dündar...

YILBAŞI HADİSE'Sİ

Hadise, bu gece en sevilen şarkılarıyla Show TV ekranında olacak. Yeni yıla doğru geri sayım yapacak ünlü şarkıcıya sahnede "Yetenek Sizsiniz Türkiye"nin birbirinden ilginç yetenekleri de eşlik edecek.

Ayrıca "Yetenek Sizsiniz Türkiye" de bu akşam ekranda olacak.

FASIL EŞLİĞİNDE YARIŞMA

Asuman Krause'nin sunduğu Fox'un sevilen yarışması "Var mısın Yok musun"un özel bölümünde, fasıl heyeti ile çeşitli sürprizler yer alacak.

SID, NOEL BABA'NIN YARAMAZLAR LİSTESİNDE

"Buz Devri: Bir Yılbaşı Macerası", TV'de ilk kez FOX'ta... Animasyonda Noel Baba'nın yaramazlar listesine giren Sid, yanlışlığı düzeltmek için Kuzey Kutbu'na gidiyor.

NOEL BABA SÜRPRİZİ

TRT 1'de yayınlanan "Leyla ile Mecnun"da Halit Akçatepe, Aksakally Dede'nin eski dostu Noel Baba olarak izleyici kar?ysyna çykacak.

ÇARKI ARTIK PETEK DÖNDÜRECEK

Mehmet Ali Erbil, "Çarkıfelek"teki görevini yılbaşından itibaren Petek Dinçöz'e devrediyor. Bundan böyle Dinçöz'ün sunacağı yarışmanın yılbaşı özel bölümünde Müslüm Gürses, Mustafa Topaloğlu, Ebru Polat, Oryantal Nuran Sultan ve Oryantal Dora yarışacak.

31 ARALIK ÖZEL BÖLÜMLERİ

ATV yeni yılı sevilen dizileri ile karşılayacak.

"Yahşi Cazibe" ve Çocuklar Duymasın"ın özel bölümleriyle ekrana gelecek.

60 ŞARKILIK KONSER

Kanaltürk'ün Kibariye, Alişan ve Hüsnü şenlendirici'nin sahne aldığı yılbaşı özel programı saat 21.00'de başlıyor. Alişan ve Kibariye, şenlendirici'nin klarneti eşliğinde toplam 60'ı şarkı seslendirecek.

YENİ YIL ŞARKILARI

TRT Müzik'in yılbaşı özel eğlencesi saat 20.00'de başlayacak. Emel Sayın, Sezen Aksu, Orhan Gencebay, Ajda Pekkan, Müslüm Gürses ve Sibel Can gibi ünlü isimler sevilen şarkılarını söyleyecek.

TATLISES'İ ÖZLEYENLER

TRT Müzik'in yılbaşı özel yayınında İbrahim Tatlıses'in eski konser görüntüleri de ekrana gelecek.

NOSTALJİ RÜZGARI

Habertürk'te nostalji rüzgarı esiyor. Oylum Talu ve Cem Davran'ın sunduğu "Yılbaşı Özel"de Nev, Selami Şahin, Seyyal Taner, Neşe Karaböcek, Nil Burak ve Selçuk Ural sevilen şarkılarını söylüyor.

BU ADAM ÇILDIRMIŞ

Cine5'in yeni yıl programını tiyatrocu Metin Zakoğlu sunuyor. 22.15'de başlayacak "Bu Adam Çıldırmış Olmalı" adlı yayına ünlü şarkıcılar konuk oluyor.

KARNAVAL GİBİ

Yeni yılı dünyanın en güzel kadınlarıyla karşılamak ister misiniz? Victoria's Secret'ın seksi modeller eşliğinde düzenlediği geleneksel moda gösterisi, bu yılbaşında yine CNBC-e'de ekrana geliyor. Firmanın "Melekler" adıyla anılan profesyonel modelleri, milyonlarca dolar değerindeki kostümleriyle yine unutulmayacak bir sahne şovu sunuyor. Victoria's Secret defilesi saat 00.00'da yayınlanacak.

ELLER HAVAYA

CNBC-e, Britney Spears ve Lady Gaga ile müzik şöleni sunuyor. Britney Spears konseri 20.30'da, Lady Gaga'nın "Monster Ball" turnesinin özel HBO kaydı da 22.00'de ekranda...

Kral Pop TV, Kenan Doğulu'nun Cevahir Otel'de vereceği konseri canlı yayınlayacak. Konser, saat 21.00'de başlayacak.

KENAN VE RIHANNA AYNI ADRESTE

Saatler 01.00'i gösterdiğinde ise genç yaşına rağmen büyük başarılara imza atan Rihanna'nın "Good Girl Gone Bad" konseri Kral Pop TV ekranında olacak.

MÜZİK, SOHBET VE EĞLENCE

tv8'de eğlence 20.45'te "İnce İnce" ile başlıyor. 23.00'te ekranı "Disko Kralı" ile Okan Bayülgen devralıyor. Program, Halil Sezai Paracıkoğlu'nun konseriyle renkleniyor.

BERLİN KAPLANI ATA

Tuğba Dural'ın sunduğu, Rıdvan Dilmen'in yorumlarıyla katıldığı "Not Defteri"ne Ata Demirer konuk oluyor. "Berlin Kaplanı" adlı yeni filmini anlatan Demirer, senenin "en"lerini de yorumluyor.

GECENİN YILDIZLARI

CNN Türk'ün yılbaşı özel programı "Yıldızı Parlayanlar"da Mesut Yar ve Nefise Karatay, birbirinden eğlenceli konu ve konuklarıyla yılbaşınıza renk katacak.

FARKLI KÜLTÜRLER, KEYİFLİ SOHBETLER

Aynur Tartan, "Burada Hayat Var" programında Songül Öden, Anjelika Akbar ve Kerem Alışık'la 'yılbaşı kültürü' üzerine sohbet ediyor.