BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,75
ALTIN 2.401,85
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Daha çok tencere-tava çalarsınız!

Başbakan Yardımcısı Bozdağ tencere-tava çalarak eylem yapanlara seslendi.

Abone ol

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Gezi Parkı eylemcilerini, Twitter hesabında, 'Siz bu kafayla daha çok gezersiniz, daha çok tencere tava çalarsınız. Biz ise milletimize gece gündüz demeden hizmetimizi sürdüreceğiz." diye eleştirdi.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, büyük Türkiye'nin sanal medyadaki iftiralarla gaza gelip yola çıkanlarla, kurulamayacağını söyledi.

Büyük Türkiye'nin gerçek bilgiyle donanmış, Türkiye ve dünyayı iyi tanıyan, milletin ve Allah'ın rızasını tek amaç edinmiş kadrolarla kurulabileceğini söyleyen Bozdağ, Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki kadronun dünyayı ve ülkemizi iyi tanıyan,sadece Allah'ın ve milletin rızasıyla hizmet eden bir kadro olduğunu söyledi.

Mevcut kadronun, sadece Allah'ın ve milletin huzurunda eğildiğini dile getiren Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, "derdi millet olmayanların, karanlık hesaplar ve tuzaklar kuranların önünde eğilmez. Dost- düşman herkes bunu iyi bellemelidir." dedi.

Bozdağ şöyle devam etti;

11Yıllık geçmişimiz, hiçbir tuzak ve hiç bir karanlık hesabın netice alamadığının şahididir. Tuzaklar ve hesaplar hep boşa çıkarılmıştır. Bazı televizyon, gazete ve internet medyası haber veriyoruz görüntüsü altında insanımızı tahrik etmeye ve gaz vermeye devam ediyor. Herkes her şeyin farkında. Alemi kör herkesi sersem sananlar fena yanılıyorlar. Herkesten daha net milletimiz olanı biteni biliyor,görüyor. Tayyip Erdoğan'ın gücünün kaynağı aziz milletimizin gönülden duası/desteğidir.Milletimiz ve millet iradesinin yansıdığı sandıklar şahittir. Aziz milletimizden iktidar yetkisi alamayıp, iktidar rüyasını darbelere, darbecilere ve karanlık oyunlara bağlamış olanlar, bunu anlayamaz. Siz bu kafayla daha çok gezersiniz, daha çok tencere tava çalarsınız. Biz ise milletimize gece gündüz demeden hizmetimizi sürdüreceğiz. Başbakanımıza ve polisimize sövenler, medeni midir? Demokrat mıdır? İlerici midir? Çapulcu mudur? Yoksa alçak mıdır? Sahi sizce hangisidir?