BIST 10.337
DOLAR 32,26
EURO 34,72
ALTIN 2.401,27
HABER /  DÜNYA

İstenmeyen hadiselerin oluşmasına müsaade etmeyeceğiz

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, "Bu coğrafyada anarşi ve istenmeyen hadiselerin oluşmasına hep beraber gayret ederek müsaade etmeyeceğiz" de...

Abone ol

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, "Bu coğrafyada anarşi ve istenmeyen hadiselerin oluşmasına hep beraber gayret ederek müsaade etmeyeceğiz" dedi.
Bakan Ergin, Hatay’da sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderleriyle bir araya gelerek kentte yaşanan olayları değerlendirdi. Adalet Bakanı Sadullah Ergin toplantı sonrasında yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 3 saati aşkın bir süredir burada Hatay’daki sivil toplum kuruluşlarının, sivil inisiyatifin temsilcileri ile bir arada gelişmeleri değerlendirdik. Her bir katılımcının değerlendirmesi tespiti ayrı bir şekilde tarafımızdan not edildi. Ve birbirimizi anlama noktasında verimli bir çalışma yaptığımızı düşünüyorum" diye konuştu.
Kamunun hükümet unsurlarının devlet görevlilerinin bu süreçte yapabileceği çalışmalar, STK’ların sivil inisiyatifin alacağı inisiyatifler konusunda değişik görüşler dile getirildiğini belirten Bakan Ergin, şunları kaydetti:
"Önemli ölçüde mutabık olduğumuz bir sonuca vardık ve herkes kendi üzerine düşen çalışmayı yapacak ve bu coğrafyada huzur ve barış içerisinde yaşayan Hatay’lılar bundan sonrada bu huzurlarını böldürtmemek için Hatay’ına sahip çıkacak. Ülkemize sahip çıkacağız. Şehrimize sahip çıkacağız. Çocuklarımızın geleceğine sahip çıkacağız ve Allah’ın izniyle bu coğrafyada huzursuzluk bu coğrafyada anarşi ve istenmeyen hadiselerin oluşmasına hep beraber gayret ederek müsaade etmeyeceğiz."
(İHA)