BIST 10.644
DOLAR 32,26
EURO 35,11
ALTIN 2.499,92
HABER /  DÜNYA

Şimdi Mevlana gibi gönülleri buluşturma zamanıdır

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gezi Parkı eylemlerinde 2 vatandaş ile bir emniyet görevlisinin hayatını kaybettiğine dikkat çekerek, “E...

Abone ol

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gezi Parkı eylemlerinde 2 vatandaş ile bir emniyet görevlisinin hayatını kaybettiğine dikkat çekerek, “Esnafımız mağdur oldu, polisimiz çok yoruldu. Alanlardaki gençlerle, halkımız çok etkilendi. Şimdi Mevlana gibi gönülleri buluşturma zamanıdır” dedi.
İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gezi Parkı ile ilgili sosyal paylaşım hesabından mesajlar yayınladı. Mutlu, Gezi Parkı eylemlerinde 2 vatandaş ile bir emniyet görevlisinin hayatını kaybettiğini belirterek, “Mekanları cennet olsun, başka acılarımız olmasın. Yaralılar şifa bulsun” dedi.
“Esnafımız mağdur oldu, polisimiz çok yoruldu. Alanlardaki gençlerle, halkımız çok etkilendi. Şimdi Mevlana gibi gönülleri buluşturma zamanıdır” diyen Mutlu, "‘Ne olursan ol gel, burası ümitsizlik kapısı değil’ diyen Mevlana’nın çağrısıyla kucaklaşalım. Sevgi aşısı tebessümü birbirimize bolca sunalım” dedi.
(İHA)