BIST 10.320
DOLAR 32,26
EURO 35,07
ALTIN 2.465,56
HABER /  DÜNYA

Acılı baba ölen oğlu için eylem yaptı

Antalya’nın Alanya İlçesinde, trafiğe kapalı alanda bisiklete binerken bir otomobilin çarpması sonucu oğlu Muhammet Ali Nalbantoğlu’nu kaybe...

Abone ol

Antalya’nın Alanya İlçesinde, trafiğe kapalı alanda bisiklete binerken bir otomobilin çarpması sonucu oğlu Muhammet Ali Nalbantoğlu’nu kaybeden acılı baba ve yakınları kazanın olduğu yerde eylem yaptı.
Eyleme müdahalenin olmaması için yanında getirdiği benzinle tehditler savuran öfkeli ve acılı baba Ökkeş Nalbantoğlu, oğlunun ihmal sonucu öldüğünü ve sürücünün tutuksuz yargılanmak üzere serbest kalmasını hazmedemediğini söyledi. Kazanın gerçekleştiği alanın trafiğe kapalı olduğuna dikkat çeken acılı baba, aracın hızlı olması ve yolun araç girişine kapatılmadığı için kazanın meydana geldiğini vurguladı.
Nalbantoğlu’nun yakınları ve arkadaşları ise yanlarında getirdikleri pankartlarla eyleme destek verdi. Jandarma, itfaiye ve sağlık ekiplerinin hazır bulunduğu eylemde baba Nalbantoğlu’nu ikna etmek zor oldu. Benzin bidonu ile yanına yaklaşanları tehdit eden acılı baba, kazanın nasıl gerçekleştiğini basın mensuplarına açıkladıktan sonra eylemine son verdi.

OLAYIN GEÇMİŞİ
Kaza, Alanya’nın Kestel beldesi D-400 Karayolu’nda devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapalı alanda meydana geldi. Ahmet Y.’nin kullandığı 07 HDZ 70 plakalı otomobil çarptığı Muhammet Ali Nalbantoğlu’nun ölümüne neden oldu.
(İHA)