BIST 10.054
DOLAR 32,38
EURO 34,70
ALTIN 2.401,02
HABER /  MEDYA

Cüneyt Özdemir'e varoş diyen gazeteci kim?

Radikal gazetesi yazarı Cüneyt Özdemir'in bugünkü köşesinden isim vermeden eleştirdiği gazetecinin Elif Çakır olduğu ortaya çıktı.

Abone ol

GAZETECİLER.COM-

Star Gazetesi yazarı Elif Çakır, 24 TV'de yaptığı Söz Bitmeden programındaki skandal sözleri gözden kaçtı.

Aziz Babuşçu'nun Cüneyt Özdemir için söylediği 'küçük beyinli' sözü o programdan kamuoyuna yansıyınca Elif Çakır'ın sözleri görülmedi. Oysa Babuşçu'dan çok daha vahim olan Elif Çakır'ın sergilediği tavırdı.

BU NASIL BİR DİL?

Programda gazeteci kimliğini unutan Elif Çakır, için Aziz Babuşçu'nun söylediği sözlerle gaza gelip şöyle diyor;

-"Kendisi aslında bir Ertuğrul Özkök filan da değil. Ankara'nın varoşlarında hayat sürmüş. Annesi mütevazi başörtülü... Yıllarca annesinin başörtülü olduğunu söyleyememiş bir tipten söz ediyoruz."

CÜNEYT ÖZDEMİR'DEN MANİDAR YANIT

Elif Çakır'ın 24 TV ekranlarında sarfettiği skandal sözlere Radikal si yazarı Cüneyt Özdemir'den manalı bir tepki geldi.

Özdemir bugün köşesini tamamen Çakır'a ve kendisi için aynı programda 'küçük beyinli' diyen AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu'ya ayırmış. Sonra 'bu seviyesizliğin üzerinde durmaya değmez' diyerek tüm yazıyı silmiş.

O yazıdan geriye kalansa aslında okkalı ve çok sözü edilecek etkide şu satırlar kaldı:

Bugün aslında Ak Parti İl Başkanı Aziz Babuşçu'nun bir programda benim için sarf ettiği 'küçük beyinli' hakareti ve muhalefet için söylediği 'kabız' tanımlamasının sefaleti üzerine bir yazı yazmıştım.

PARALI HUKKALAYA HUKKALAYA

Devamında aynı programda beni Ankara'nın varoşunda büyüdüğümü söyleyerek aşağıladığını zanneden köşe sahibi aktrolün paraları hukkalaya hukkalaya beyninin nasıl bulandığını anlatıyordum.

BU SEVİYESİZLİĞE DEĞMEZ

Öyle ya benim büyüdüğüm Ankara'nın varoşu diye küçümsediği Keçiören'de yıllardır Başbakan Erdoğan oturuyor! Sonra yazının hepsini sildim. Zira ne politikacıların kendilerini Başbakana beğendirmek için yerlerde sürünen bu seviyesizliği üzerinde durulmayı hak ediyor ne de bu vasat aktrol köşe yazarları üzerine kalem oynatmaya değiyor.

CÜNEYT ÖZDEMİR'İN BUGÜNKÜ YAZISININ TAMAMANI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

İŞTE O PROGRAMDA YAŞANANLAR...

AZİZ BABUŞÇU NE DEMİŞTİ?
Aziz Babuşçu Elif Çakır'ın sunduğu programa katılmış ve Cüneyt Özdemir'in 'Cumhurbaşkanlığı seçimlerini boykot' önerisine ağır bir yorumda bulunmuştu.
Babuşçu şunları söylemişti;
-"Muhalefetin fikir kabızlığı var. Muhalefetin çatı adayı arayışı ve bulamayışı Dolayısıyla bu aday çıkaramama sonucunu ortaya koyuyor. Tabi buradan bir şey çıkmayınca Cüneyt Özdemir gibi durumdan vazife çıkaran, Gezide akıl hocalığı yaptığı gibi, küçük beyinli adam bir yazı yazıyor ve oradan bırakın bir gazeteci tanımlaması içerisinde durum değerlendirmesi, yâda ne olup bittiğine dair bir görüş bildirmenin ötesinde, muhalefete bir öneride bulunuyor. Kurnazca sinsice bir tarz ve üslupla da bunu kaleme alıyor.