BIST 10.151
DOLAR 32,38
EURO 34,69
ALTIN 2.397,33
HABER /  POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan teşkilata yeni uyarı! 'Kim olduğunun önemi yok!'

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen hafta sonu İstanbul il teşkilatı ile yaptığı toplantıda parti yöneticilerine uyarı yaptı. "İstanbul'da rakibimizin kim olduğunun önemi yok, kazanmak üzere sahaya çıkacağız" diyen Erdoğan, adalar açıklandıktan sonra küskünlük olmaması ve cahla başla çalışılmasını istedi.

Abone ol

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Tayyip Erdoğan, AKP'nin İstanbul il başkanlığında gerçekleştirilen istişare toplantısında yerel seçimler için, "İstanbul’u almak için sahada olacaksınız. Bunu adeta futbol mantığı ile düşünün. Yani rakibimizin kim olduğunun bir önemi yok" dedi. Erdoğan, adaylar açıklandıktan sonrası için de uyarılar yaptı.

Umutları boşa çıkarmayın

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, istişare toplantısında şu mesajları verdi:

- Yeniden İstanbul diyerek yola çıkıyoruz. Kayıp 5 yıl var. İstanbul bunu hak etmiyor. Bir 5 yıl daha kaybedemeyiz. İstanbulluların, bize oy verenlerin umudunu boşa çıkaramayız. Biz her türlü hazırlığı yapıyoruz. Sizler de İstanbul’u almak için sahada olacaksınız.

Futbol mantığıyla düşünün...

- Bunu adeta futbol mantığı ile düşünün. Yani rakibimizin kim olduğunun bir önemi yok. Bizi ilgilendirmiyorlar. Biz hazırlığımızı yapıp, sahaya çıkarız. Maçı kazanmak üzere sahaya çıkacağız. Yeter ki iyi hazırlanalım. Sahada canımızı dişimize katalım. Var gücümüzle çalışıp, kazanmaya odaklanalım.

Adaylar açıklanınca küsmeyin

Cumhurbaşkanı Erdoğan, adayların açıklanmasından sonra teşkilatlarda herhangi bir küslük ve kırgınlık olmaması gerektiğine de dikkat çekti. Erdoğan “Herkes bunun bir bayrak yarışı olduğu düşüncesi ile hareket etmeli. Biz gerekli istişareleri yapıyoruz. Adaylarımızı en iyi şekilde belirleyeceğiz ve kazanmaya odaklanacağız” dedi.