BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
POLİTİKA

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ey Netanyahu bunlar senin iyi günlerin! Gidicisin gidici..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Arnavutköy Yassıören’de düzenlenen Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Açılış Töreni’nde konuştu. İsrail Başbakan'ı Netnyahu'ya sert sözlerle yüklenen Erdoğan, "Ey Netanyahu bu senin iyi günlerin. Netanyahu Riyad Zirvesi'nden rahatsız olmuş. Netanyahu gidicisin gidici." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de düzenlenen Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun dünkü Riyad zirvesinden rahatsız olduğunu belirterek, "Ey Netanyahu bu senin iyi günlerin. Netanyahu Riyad Zirvesi'nden rahatsız olmuş. Netanyahu gidicisin gidici." dedi. İşte Erdoğan'ın o sözleri...

Ey Netanyahu bu senin iyi günlerin

- Türkiye olarak nasıl kendi vatandaşımıza sahip çıkıyorsak dünyadaki mazlumlara da kol kanat geriyoruz. Engizasyondan kaçan Museviler gibi Hristiyanlara da kapımızı açtık.

- Netanyahu yanına iki bakanının alıp basın açıklaması yapıyor. Macron'un açıklamaları rahatsız etmiş, Riyad zirvesi rahatsız etmiş.

- Ben ne dedim, "Ey Netanyahu şu an senin iyi günün" dedim. Seni daha farklı günler bekliyor.

- O bebeler, o yavrular, o kefene sarılmış, o anneler şehit yavrularının cesedini koklayarak yavrularını mezara götürüyor. Onların ahı seni iflah ettirmez.

- Gidicisin, gidicisin. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste. 

Sitene Ekle